Let's have a BBQ

You are invited!

Vad är det här tänker ni? Det är GRILL svarar vi. Vi ser framför oss en härlig ljummen junikväll där du och alla andra Considare runt om i landet tänder grillen, öppnar en kall och spelar sina favoritlåtar. Du har handlat tidigare i veckan, kikat på receptet för någon dag sedan och är nu redo för vad som komma skall. Ölprovning, grilltips, lekar och kvalitetstid med dina nära. Antingen med familjemedlemmar, vänner eller några få nära kollegor. Oavsett vad du har för situation hoppas vi du ska få en kväll fylld av god mat och skratt i Considanda.

18 juni

17.00-20.00

considbbq

En annan sorts sommarfirande

Årets sommarfirande som brukar ske vid den här tiden på året runt om på alla våra kontor kan i år inte utföras som det brukar. Men vid det här laget vet ni vad som gäller, vi ställer inte in utan om. Därför kommer vi fira tillsammans fast på håll med en festlig grillkväll i din trädgård, i parken eller varför inte vid havet 🔥

Kvällens grillmiddag är signerad grillexperten och stjärnkocken Frederik Zäll och vi kommer få en trerättersmeny som heter duga, minst sagt. Det blir ölprovning, gott vin till maten och framför allt så kommer vi alla få ta del av grilltips från Frederik vilket gör alla Considare till riktiga grillmästare. Ölprovningen och hur maten ska tillagas skickas ut via förinspelat material tillsammans med Frederik under kvällen. Inköpslista och recept hittar du här nedan, där hittar du även frågor och svar samt schema för kvällen. Ingredienserna till maten, ölen till ölprovningen och drycken som serveras till middagen handlas på utlägg och skickas in via Tidig senast den 31 juli.

Förutom att vi alla kommer få njuta på god mat och dryck  tillsammans fast på håll kommer ett härligt quiz också att utföras, det skickas ut under kvällen så håll ett öga på mejlen. Receptet är för upp till 4 personer, så samla dina närmsta kollegor, familj eller vänner för en sommarkväll i grillens tecken. För att kvällen ska fulländas vill vi också tipsa om att alla Considare kan hämta en picknick-filt på sitt respektive kontor. 

När: 18 juni, kl. 17.00-20.00

Hittar du inte inbjudan? Anmäl dig här istället senast den 11 juni.

 

Till anmälan

Frederik Zäll – en mångsysslare med kärlek för grillen

Kanske är han mest känd för att vara gitarrist i det svenska bandet Eskobar som han rest världen runt med sedan 1999, men förutom musikintresset är Frederik en riktig stjärna i köket – och framför allt grillen. Han dyker mer än sällan upp i TV4 Nyhetsmorgon där han ger svenska folket spännande nya recept, ofta med inspiration från det amerikanska köket samt har ett eget matlagningsprogram på SVT.

Han skriver även kokböcker och har med sin storsäljare Grytboken erhållit utmärkelsen Årets Svenska Måltidslitteratur 2017. För Grilla & Rök fick han utmärkelsen Årets svenska grillbok 2019 av World Gourman Cook Book Awards.

Om du inte får nog av Frederik Zälls recept idag vill vi varmt rekommendera att besöka hans restaurang Zäll´s Smokehouse i Åkersberga. Den är definitivt något alldeles extra!

Bra att ha koll på

Kvällens schema: 

17.00 – Välkommen & tillagning

18.00 – Ölprovning

19.00 – Quiz

20.00 – Tack!

Något du undrar? Hör av dig!

http://BBQ

Consid BBQ

bbq@consid.se