Möt konsultchefen Christel Björck i en av Consids QR Sessions

Q Rendezvous – För en mer jämställd IT-bransch

Q Rendezvous är Consids jämställdhetsplattform och vi vill skapa en förändring så att fler kvinnor blir verksamma i IT-branschen. Möt Christel Björck som arbetar som projektledare och konsultchef på Consid. Hör hennes syn på IT-branschen och hennes arbete för att vara en kvinnlig förebild.

Vill du veta mer om våra jämställdhetsinitiativ?

Ja, tack!

Q Rendezvous

Q står för kvinna och Rendezvous står för att mötas. Vi är helt övertygade om att möten med kvinnor, som är i eller intresserade av IT-branschen, tillsammans kan göra skillnad på riktigt. Därför anordnar Consid sammankomster, QR sessions och events på flera orter i landet för att utbilda, nätverka, inspirera och inte minst gemensamt stärka kvinnornas roll i IT-branschen.

Vi tror på att enskilda möten har stor betydelse, men vi vet också att det finns en enorm kraft i att kvinnor hjälps åt och bana väg för varandra.

QR Session – Avsnitt 7 med Christel Björck

Se intervjun med Christel Björck i vårt sjunde avsnitt av Consids QR Sessions. Hör Christel som är både projektledare, konsultchef och scrum master på Consid. I grund och botten är Christel elektroingenjör och under hela utbildningen var hon ensam tjej. Om hur det har varit att arbeta i mansdominerad branscher men att hon nu aktivt arbetar för att vara en kvinnlig förebild och mentor.

Vill du veta mer om QR?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss