Möt IT-projektledaren Hanna Sommardahl i en av Consids QR Sessions

Q Rendezvous – För en mer jämställd IT-bransch

Q Rendezvous är Consids jämställdhetsplattform och vi vill skapa en förändring så att fler kvinnor blir verksamma i IT-branschen. Möt Hanna Sommardahl som arbetar som IT-projektledare och hör hur hon arbetar med projektledning på Consid. Ta del av Hannas tips.

Vill du veta mer om våra jämställdhetsinitiativ?

Ja, tack!

Q Rendezvous

Q står för kvinna och Rendezvous står för att mötas. Vi är helt övertygade om att möten med kvinnor, som är i eller intresserade av IT-branschen, tillsammans kan göra skillnad på riktigt. Därför anordnar Consid sammankomster, QR sessions och events på flera orter i landet för att utbilda, nätverka, inspirera och inte minst gemensamt stärka kvinnornas roll i IT-branschen.

Vi tror på att enskilda möten har stor betydelse, men vi vet också att det finns en enorm kraft i att kvinnor hjälps åt och bana väg för varandra.

QR Session – Avsnitt 3 med Hanna Sommardahl

Se intervjun med Hanna Sommardahl i vårt tredje avsnitt av Consids QR Sessions. Hör henne berätta om rollen som IT-projektledare på Consid. Hanna ger värdefulla tips från att ha arbetat som IT-projektledare & även andra råd från sitt vardagliga arbete.

Vill du veta mer om QR?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss