Möt Jhonny Carvajal

Medarbetare i Karlstad

Vi tar del av Jhonnys bästa tips till andra verksamma, vad det bästa med IT-branschen är och hur han tror att framtiden inom IT kommer se ut.

Möt Jhonny Carvajal

Jhonny är en kille med höga ambitioner att lära sig så mycket han kan om det han finner intressant. Intresset för IT började växa redan i högstadiet när han fick gå kurser i CSS och html. Vi tar del av Jhonnys bästa tips till andra verksamma, vad det bästa med IT-branschen är och hur han tror att framtiden inom IT kommer se ut.

– Jag tyckte att det var så häftigt med IT när jag var yngre! Detta fick mig att köra vidare på det spåret på universitetet där jag sedan fick jobb inom Backend. Jag har även suttit med en hel del BI, IT-support och digitalisering av verksamheter.

 Vad är det roligaste med ditt yrke?

– Innan Consid fanns det ett område jag länge velat prova – mobilappar. Detta sitter jag med nu! Största utmaningen trodde jag skulle vara att jobba på distans utan kundmöten eller fysiska möten med sina kollegor på andra kontor. Det har gått hur bra som helst! Just nu hjälper jag en kund med en existerande Xamarin-app i kombination med Devops!

Varför ska man söka våra lediga tjänster?

– Vill du få en “vi-känsla” på jobbet är Consid helt rätt arbetsplats för dig. Det händer saker hela tiden och man känner sig uppskattad. Jag är nummer 4 i Karlstad och nu är vi runt 20 nya kollegor på väldigt kort tid. Det är riktigt grymt här i Karlstad!

Om du fick framtidsspana – vad tror du kommer vara självklart och helt nytt om 10 år?

– Jag tror att e-handeln kommer fortsätta växa, så efterfrågan lär inte minska. Man kommer säkert utveckla något enklare och säkrare sätt att handla online. Obemannade butiker lär inte vara så främmande heller. Att följa utvecklingen av nya tekniker är nog bästa sättet att tackla kommande utmaningar.

Vilka är dina 4 bästa tips till andra med IT-relaterade roller?

  • Få dig en bild av projektet du ska sitta med.
  • Testa och debugga!
  • Ta hjälp av resurserna som finns i projekten.
  • Våga fråga!

Ditt bästa life-hack just nu?

– Häll i kaffe i kubformer och lägg in i frysen! Sen är det bara att ta ut och blanda med valfri mjölksort. Vill man har sötare iskaffe-varianter finns vaniljpulver, kaffesirap etc.

- Innan Consid fanns det ett område jag länge velat prova - mobilappar. Detta sitter jag med nu!

Jhonny Carvajal

Lär känna fler kollegor!