Varför eyetracking?

Vet du om dina kunder verkligen läser det du vill förmedla på din webbsida eller i din app? Tycker du att köpknappen på din webbshop borde sitta lite mer till höger och lite längre ned? Få bättre förståelse av detta, och mycket mer, med hjälp av Eyetracking! Läs mer om fördelarna med Eyetracking.

Anledningarna till att använda Eyetracking

Med hjälp av Eyetracking kan vi på Consid ge dig viktiga insikter. Genom Eyetracking identifierar vi snabbt eventuella problem och visar på hur du kan göra din kommunikation mer relevant och iögonfallande, samt se till att den ligger på rätt plats.

Dessutom kan Eyetracking med fördel användas redan i tidiga faser för att utvärdera designförslag och prototyper, vilket gör att man har möjlighet att justera dåliga lösningar innan de blir för dyra att fixa. Här listar vi fyra starka anledningar varför man bör använda Eyetracking.

Fyra fördelar med Eyetracking

 • Bättre kundlojalitet genom ökad användarvänlighet.
 • Förbättrad effektivitet genom att flödena i mjukvaran blir mer anpassade för slutanvändarens ändamål.
 • Höjd kvalitet genom att testa mjukvaran tidigare i utvecklingsprocessen.
 • Dessa tre faktorer leder i sin tur till ökad försäljning eftersom mer lojala kunder, i kombination med en effektivare mjukvara av hög kvalitet, är en mycket bra kombination.

Kostnadsfri Eyetracking-analys

Kontakta oss nedan för att erhålla en kostnadsfri Eyetracking-analys av er sajt.

Vill du veta mer?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss.

  Ta del av fler inlägg från vår blogg

  bilprovningen
  Pressmeddelande, Sverige

  Bilprovningen väljer Consid som digitaliseringspartner

  4 timmar sedan

  När Bilprovningen nu söker en partner för att intensifiera arbetet med att digitalisera kundresan föll valet på Consid. Målsättningen är att fortsatt vara kundernas förstahandsval på fordonsbesiktningsmarknaden.

  Norge, Pressmeddelande, Sverige

  Ny chef för Consid i Gävle

  2022-05-20

  It- och kommunikationsföretaget Consid expanderar kraftigt i Gävle. De närmaste två åren förväntas satsningen ge ett 40-tal nya arbetstillfällen. Skutskärbon Therese Murdock är Consids nye kontorsansvarige i Gävle och den som ska leda satsningen.

  Oslo
  Norge, Pressmeddelande, Sverige

  Rekordstart för Consid i Norge

  2022-05-18

  Etableringen av Consid i Norge har fått en rekordstart. På några få månader har företaget anställt ett 20-tal personer, skaffat nytt kontor och ingått avtal med ett 15-tal kunder.

  Isac Gunnarsson, studentambassadör i Karlstad, Diana Kalafs, rekryterare HR i Karlstad
  Pressmeddelande

  Consid Karlstad först att anställa studentambassadör

  2022-05-18

  It-konsultbolaget Consid växer i rekordfart. För att locka unga talanger till bolaget anställer Karlstadkontoret nu en studentambassadör.

  Ladda fler