Consid Afterschool: Code in the dark

Studentevent

Viktig information till dig som är anmäld!

På grund av att Coronaviruset fortsätter att sprida sig med hög fart har vi bestämt att skjuta fram Consid Afterschool, som var planerat att äga rum nu på onsdag. Detta är givetvis otroligt tråkigt men i och med att detta är en ny situation som vi inte vet hur den utvecklar sig väljer vi att ta det säkra före det osäkra. Du som anmäld behöver inte göra någonting i nuläget. När ett nytt datum är spikat meddelar vi dig och du kan då välja att avanmäla dig om datumet inte passar din kalender.

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till sandra.vonbennigsen@consid.se.

Vänliga hälsningar,
Consid Örebro

 


 

Välkommen till Consid Afterschool på Consids Örebro-kontor! 

Du får under kvällen sätta tänderna i Code in the dark, som går ut på att återskapa en simpel bild med hjälp av ren HTML och CSS kod. Du har begränsad tid på dig att slutföra uppdraget och du får endast se texteditorn under skapandet. Du har alltså inte möjlighet att se resultatet av din kod förrän tiden är slut. Resultatet bedöms av en jury. De bästa från kvalen går senare vidare till final och självklart utlovas fina priser. 

Praktiskt info

• Förkunskaper: Simpel HTML, CSS kunskap behövs.
• Ta med egen dator.
• Vi har skärmar.
• Vi bjuder på mat och dryck

Anmäl dig senast fredagen den 7e mars. Det är begränsat antal platser så först till kvarn! Om du anmält dig och inte kan komma, meddela detta till: sandra.vonbennigsen@consid.se.

Detaljer

Vad? Studentkväll med utmaningen Code in the Dark.
När? 11 mars med drop-in från kl. 17:00, tävlingarna börjar 18:00.
Var? Engelbrektsgatan 4, Örebro.