Är hemmamys ditt mellannamn? Klä dig i ditt bästa myshumör, packa picknickkorgen för en dag i det fria, boka in en extra-allt-filmkväll med familjen, ladda PlayStation-kontrollerna eller stapla alla dina favoritbrädspel på matsalsbordet – en helg i mysighetens tecken hägrar!

DAGS ATT SKAPA DIN COZY EXPERIENCE!

Bestäm dig för vilken typ av mysig upplevelse du vill skapa under Consid The Experience – välj med fördel en av de som omnämns i listan nedan – och börja planera för en maxad mysupplevelse.

______________________________________

Picknick
Packa picknickkorgen med alla dina favoritgodsaker och kuddar och filtar i överflöd och gör dig redo för en ljuvlig picknickdag i det fria!

Filmmarathon
Beta av ”filmer-att-se”-listan från soffan, på iPaden i hängmattan eller varför inte i form av en bländande utomhusbiosetup? Och du – snåla inte på filmsnackset.

Gaming
Är du tokig i gaming? På med lurarna och koppla upp dig mot andra spelälskande kollegor och vänner. Kanske har du ditt livs främsta LAN-upplevelse att vänta?

Brädspelsbohnanza
Vem älskar inte en riktigt klassisk brädspelsstund (eller i denna kontext; helg) i gott sällskap? Och för dig som behöver en påminnelse – det viktigaste är inte att vinna, utan att ha roligt… Eller? 😉

Hemmadag 2.0
Hur ser den perfekta hemmahelgen ut för dig? Visualisera den – och påbörja planeringen av genomförandet! Kanske äter du pannkaksfrukosten du alltid tänker på men ännu inte genomfört, bygger kojan du och barnen alltid pratar om att ni ska göra, bakar bullarna du ofta önskar att frysen var fylld med. Gör allt för att skapa dig en i din mening #nextlevel hemmahelg!

Är du osäker på om den upplevelse du önskar skapa ryms inom ramarna för Consid The Experience? Rådgör med din närmsta chef eller maila theexperience@consid.

myconsidexperience

Undrar du något? Hör av dig!

http://Friluftsklädd%20person%20som%20blickar%20ut%20över%20bergstoppar.

Consid The Experience

Fråga och få svar

theexperience@consid.se