Drivs du av att utvecklas och lära dig nya saker? I så fall är The Development Experience något för dig! Oavsett om du vill gå en kompetensutvecklande kurs eller utforska ett helt nytt område som du längtat efter att lära dig mer om utlovar vi en upplevelse du sent ska glömma.

DAGS ATT SKAPA DIN
DEVELOPMENT EXPERIENCE!


Bestäm dig för vilken typ av utvecklande upplevelse du vill skapa under Consid The Experience – välj med fördel en av de som omnämns i listan nedan – och börja planera för en maxad upplevelse i utvecklingens tecken.

______________________________________

Kompetensutveckling
Har du länge suktat efter en kompetensutvecklande kurs som du bara inte kan vänta på att sätta tänderna i? Nu är din tid! Signa upp dig på önskad kurs och ta del av den vartifrån du önskar.

Språkinlärning
Om du alltid velat lära dig grunderna till ett nytt språk kanske den här helgen är helgen då du kickar igång? Googla dig till vilken kurs som lämpar sig bäst för dig. In bocca al lupo!

Kreativitetsutveckling
Dra fram de gröna fingrarna i sällskap av en digital odlingsexpert, plocka fram tavelduk och färgpalett eller placera dig stadigt framför drejplattan – allt i den kreaktiva utvecklingens tecken. Kanske avslöjas det på #myconsidexperience vad du lyckas skapa under helgen?

Är du osäker på om den upplevelse du önskar skapa ryms inom ramarna för Consid The Experience? Rådgör med din närmsta chef eller maila theexperience@consid.se.

myconsidexperience

Undrar du något? Hör av dig!

http://Friluftsklädd%20person%20som%20blickar%20ut%20över%20bergstoppar.

Consid The Experience

Fråga och få svar

theexperience@consid.se