Är du en naturälskare sedan alltid – eller har du upptäckt kärleken till friluftsliv som en följd av den tid vi lever i? Oavsett vilket är en helg i det fria ett perfekt sätt att skapa en magisk konferensupplevelse i sann Consid-anda. På med vandringskängorna, hoppa i kajaken, packa ner tältet, you name it – dags att ge dig ut i den svenska nejden!

DAGS ATT SKAPA DIN NATURE EXPERIENCE!

Bestäm dig för vilken typ av naturupplevelse du vill uppleva under Consid The Experience – välj med fördel en av de som omnämns i listan nedan – och börja planera för en maxad upplevelse i det fria!

______________________________________

Skärgårdstur
Ta lämplig färja ut bland kobbar och skär och njut av det ljuva skärgårdslivet i sällskap med en kartapp, kanske ett lämpligt färdmedel att ta dig fram på, matsäck, badkläder, en fulladdad kaffetermos och vågornas skvalp.

Vandring
Snöra på dig vandringskängorna och ge dig ut i terrängen i ditt närområde. Packa ryggsäcken full med dina favoriter när det kommer till energipåfyllning i skogen och gör dig redo för en skön upplevelse till fots.

Fiske
Packa med dig fiskespö och bete och ge dig av för ett riktigt fiskeäventyr i din närmsta lämpliga sjö. Ta del av rådande regler och bestämmelser för fritidsfiske här.

Paddling
Hyr en kajak (googla ”hyr kajak + din stad” för att hitta din närmsta uthyrare) och ge dig ut på äventyr på lämpligt vatten i ditt närområde. Glöm inte flytväst och övriga säkerhetsregler du tillhandahåller från uthyraren – och paddla lugnt!

Naturupplevelse 2.0
Packa ner tält, sovsäck, stormkök och proviant så att du står dig och ge dig ut till skogs för en riktig #nextlevel naturupplevelse! Se till att följa allemansrätten – men spara inte på naturnjuteriet.

Är du osäker på om den upplevelse du önskar skapa ryms inom ramarna för Consid The Experience? Rådgör med din närmsta chef eller maila theexperience@consid.

myconsidexperience

Undrar du något? Hör av dig!

http://Friluftsklädd%20person%20som%20blickar%20ut%20över%20bergstoppar.

Consid The Experience

Fråga och få svar

theexperience@consid.se