Varför inte nyttja Consid The Experience till att skapa en riktigt grym träningsupplevelse för dig själv? Boka padelbanan, snöra på dig löparskorna, packa med dig downhillcykeln – det är dags att få adrenalinet och pulsen att pumpa som aldrig förr!

DAGS ATT SKAPA DIN WORKOUT EXPERIENCE!

Bestäm dig för vilken typ av träningsfokuserad upplevelse du vill skapa under Consid The Experience – välj med fördel en av de som omnämns i listan nedan – och börja planera för en maxad upplevelse i rörelsens tecken.

______________________________________

Bollsport
Padel, badminton, tennis eller varför inte alla tre? Boka en bana eller två och njut av en riktigt bollfylld helg i sällskap av noga utvalda motståndare.

Stand Up Paddling
Kanske är detta tillfället då du testar den omtalade träningsformen Stand Up Paddling? Googla ”stand up paddling + din stad” för att se vart din närmsta uthyrare av SUP-brädor befinner sig, och glöm inte att följa uthyrarens säkerhetsinstruktioner.

Cykling
Låt benen jobba snabbt under en lång tur på milslångs landsvägar eller parera med finess genom terrängen på downhillcykeln. Glöm inte hjälmen och se till att fylla ryggsäcken med ordentligt med depåpåfyllning.

Pulshöjare
Är du ett fan av löpning, crossfit, spinning eller någon form av högintensiv styrketräning? Ägna helgen åt att få pulsen att pumpa extra hårt med fartfyllda träningsaktiviteter of your choice!

Workout 2.0
Har du alltid varit nyfiken på dykning, bergsklättring, ridning eller någon annan spännande träningsform? Passa på att boka in en testa-på-upplevelse! Låt Google hjälpa dig med vilka upplevelser som är möjliga att boka i ditt närområde.

Är du osäker på om den upplevelse du önskar skapa ryms inom ramarna för Consid The Experience? Rådgör med din närmsta chef eller maila theexperience@consid.se.

myconsidexperience

Undrar du något? Hör av dig!

http://Friluftsklädd%20person%20som%20blickar%20ut%20över%20bergstoppar.

Consid The Experience

Fråga och få svar

theexperience@consid.se