Blicka tillbaka på ett av Consids guldkorn – den årliga Considgalan. Varje år samlar vi ett fullsatt Stockholms stadshus för att fira årets framgångar, hylla föredömen och ha en kväll vi sent ska glömma!

Considgalan – en kväll för gemenskap och hyllning

Consid firar årligen bolagets framgångar och hyllar personer värda att hyllas från året som gått. De senaste åren har festligheterna anordnats i Stockholms stadshus för 1500 personer. Konferencierer som Johan Rheborg och Petra mede, liveband och prisutdelning av de återkommande utmärkelserna Årets digitala influencer, Årets digitala utbildare och Årets eQualizer är vinnande komponenter för en lyckad kväll.

2020 – året då vi ställde om, inte in

Vi vill lyfta digitala förebilder som satt extra stort avtryck i samhällsdebatten. Under normala omständigheter sker prisutdelningen under galan i Blå hallen i Stockholms Stadshus, men i och med de rådande omständigheterna anordnades prisutdelningen 2020 digitalt från Stockholms stadshus där samtliga anställda och inbjudna kunde se prisutdelningen via länk. Under kvällen kunde man även ta del av en Master Class av mästerkocken Fredrik Eriksson, där samtliga guidades till en trerättersmeny i Nobelklass. Consids vd Peter Hellgren var konfrencier online och tidigare års vinnare delade ut årets priser.

Externa utmärkelser – hyllar föredömen från året som gått

Utmärkelsen Årets digitala influencer delas ut till en individ som under året drivit digitaliseringsfrågan framåt på ett föredömligt sätt och i och med detta fått betyda mycket för den digitala utvecklingen i Sverige. Bianca Ingrosso blev Årets digitala influencer 2020.

Årets eQualizer delas ut till en individ som på ett föredömligt sätt drivit jämställdhetsfrågan framåt under det senaste året och därmed fått spela en betydande roll när det kommer till en utveckling i rätt riktning i branschen. Gunilla von Platen, företagsledare och sommarpratare mottog utmärkelsen 2020.

Årets digitala utbildare delas ut till en individ eller ett initiativ som på ett föredömligt sätt delat med sig av sina kunskaper inom det digitala och nyttjat digitaliseringens potential för att sprida sin expertis. 2020 fick Magda Gad, Expressens krigskorrespondent, utmärkelsen.

Nytt för i år är kategorin “Århundradets Coronahjälte” som delas ut till en individ som bidragit till att göra samhället lite bättre genom att utbilda och motverka smittspridning under Covid-19 pandemin. H.K.H Prinsessan Sofia mottog utmärkelsen 2020.

Interna utmärkelser

Under galakvällen delas även interna utmärkelser ut. Årets medarbetare, Årets Consid-ambassadör, Årets kontor och Årets projekt hyllas här lite extra.

considgalan

Läs mer om galans utmärkelser

Ta del av tidigare års galor

Vill du veta mer om Considgalan? Hör av dig!