Den 13 november slår vi återigen upp portarna till en av Stockholms mest majestätiska byggnader – Stockholms stadshus. Temat? 20-tal. Låt oss fira våra framgångar, lyckade projekt, nya kollegor och det faktum att vi stått starka genom gungande år kopplat till världspandemi. Det är tid för gala!

13 november

18:30-01:00

considgalan

Är du redo för galornas gala? 

Den 13 november slår vi äntligen upp portarna igen till en av Stockholms mest majestätiska byggnader – stig in i värmen i Stockholms stadshus och fira allt som firas ska. Våra framgångar, lyckade projekt, nya kollegor och det faktum att vi stått starka genom gungande år kopplat till världspandemi. Vi är nu snart ute på andra sidan och kan för första gången på två år bjuda in hela Consid till en sprakande festlig kväll tillsammans, fysiskt. Känner ni det? Pirret!

Årets digitala föredömen ska koras, årets projekt, kontor och medarbetare ska utses, god mat och dryck ska samla oss och underhållning i världsklass i sann 20-tals anda utlovas!

Det har blivit dags att ladda upp för en kväll med klackarna-i-taket! Så på med 1920-tals strassen, fjädrar, smycken och kostymer så möts vi igen på årets fest – Considgalan!

När?

Lördagen den 13 november kl. 18.30

Var?

Stockholms stadshus

Klädsel?

20-tals glam – ta upp klassikern The Great Gatsby för inspiration!

* Med tanke på den rådande situationen med Covid-19 rekommenderar vi att du är dubbelvaccinerad eller har utfört ett PCR-test de senaste 48 timmarna när du anländer till Stadshuset den 13 november. Inbjudan gäller alla heltidsanställda på Consid + respektive.

Nu är det äntligen dags att fira tillsammans igen

– Peter Hellgren

Om du inte fick svar på dina frågor ovan

Considgalan 2020

Hör av dig!

considgalan@consid.se