Considition 2020

Världens största e-sportshackaton

Läs om förra årets Considition

Läs mer

Anmäl dig till Considition 2020

Till anmälan

Årets samarbetspartner: Riksbyggen

Läs mer

Considition 2020 anordnas av Consid och Riksbyggen. I årets AI-baserade hackaton ska de tävlande utveckla en algoritm som bidrar i utvecklingen av framtidens smarta och hållbara städer. Där miljön frodas och där människor trivs – utan att ekonomin tar skada. Läs mer på Considitions hemsida.

http://Joakim%20Andersson%20Consid%20Göteborg

Joakim Andersson

Innehållsansvarig

joakim.andersson@consid.se 073-232 68 33

Hackathon med AI och hållbarhet i fokus – för fjärde året i rad

För fjärde året i rad anordnas Considition av oss på Consid. Tidigare år har vi samarbetat med bland andra triathlonföretaget IRONMAN och drönarstartupen GLOBHE. Temat har varierat från år till år, där utmaningen i fjol var att utveckla en bildigenkänningsalgoritm för att underlätta drönarleveranser av medicin och andra förnödenheter på den afrikanska landsbygden. Det övergripande temat har dock alltid varit detsamma – att med hjälp av AI bidra till ett mer hållbart samhälle.

Vi är extra stolta över att i år samarbeta med Riksbyggen för att anordna en tävling där den hållbara staden står i fokus.

Samarbete med Riksbyggen – den hållbara staden

2020 års upplaga av Considition hålls i samarbete med Riksbyggen – det kooperativa företaget som utvecklar bostäder i nyproduktion med stort fokus på hållbarhet och innovation. Temat för årets tävling är “den hållbara staden” och målet för de tävlande är att, med hjälp av AI, ta fram en algoritm som optimerar utvecklingen av en stadskärna med fokus på miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet.

För mer information och anmälan, besök Considitions egna hemsida.

Har du några frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till Joakim här nedan.

http://Joakim%20Andersson%20Consid%20Göteborg

Joakim Andersson

Innehållsansvarig

joakim.andersson@consid.se 073-232 68 33