Digitalisera Dalarna tillsammans med oss

Vi söker utvecklare. Följ med oss ​​på vår resa till nästa nivå.

Consid växer så det knakar i Dalarna och vi vill bli fler. Som ett av Sveriges snabbast växande företag levererar vi innovativa digitala lösningar på global skala. Med 40-kontor och 1600-anställda i hela Norden har vi ett uppdrag att skapa långsiktigt och hållbart värde för företag inom alla branscher och discipliner. Följ med oss ​​på vårt uppdrag att driva digitalisering och att bidra till ett bättre samhälle.

Nyfiken på våra lediga tjänster i Dalarna?

Lediga tjänster

Sveriges bästa arbetsgivare – nu även i Dalarna

Vem är då Consid? För dig som inte har hört talas om oss är vi ett IT- och kommunikationsföretag som grundades i Sverige 2000. Sedan dess har mycket hänt. Fram till idag har vi samlat 1600 av de främsta experterna inom IT och kommunikation för att kunna leverera innovativa digitala lösningar i global skala. Historiskt är vi starka med god kompetens och flera långsiktiga kundrelationer i Dalarna.

Vi har belönats med flera utmärkelser genom åren. För att nämna några så har vi varit Gasell by Dagens Industry 9 år i rad, Sveriges Superföretag 8 år i rad och Carrer Company 9 år i rad. Men utmärkelsen som vi är mest stolta över är den som Sveriges Bästa Arbetsgivare, vilken vi fått två år i rad. Läs mer om våra utmärkelser här.

Bidra till ett bättre samhälle genom digital innovation

Vårt mål är att bidra till ett bättre samhälle genom innovativa digitala lösningar. Vi bygger morgondagens infrastruktur och strävar efter att erbjuda lösningar som möjliggör en hållbar utveckling av såväl vårt samhälle som vår ekonomi. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Vi har arbetat med att hjälpa företag och organisationer att utvecklas i över 20 år. Vi har en djup kunskap inom ett brett spektrum av olika organisationer och situationer. Vi vet vad som fungerar och vad som inte fungerar i det digitala sammanhanget. Som medarbetare hos oss delar du dina dagar med riktigt duktiga kollegor som mer än gärna byter erfarenheter och delar med sig av tips och tricks.

Vill du följa med oss på denna resa? Låt oss bygga en hållbar framtid. Tillsammans.

Följ med oss på vår resa mot next level

Medarbetarna är hjärtat i Consid. Utan alla våra fantastiska, ambitiösa och engagerade medarbetare är vi ingenting. Därför lägger vi stor vikt vid att bygga den mest utvecklande, engagerande och hälsosamma arbetsplatsen. Läs mer om hur det är att jobba på Consid här.

Genom att leva efter vårt motto ”Vi bygger det företag vi alltid velat jobba för och som kvalitetsmedvetna kunder vill jobba med” skapar vi förutsättningar för att hjälpa våra kunder på allra bästa sätt. Vi vill vara ett företag som alltid ser lösningar, har en positiv attityd, visar engagemang och skapar verklig effekt. Vår företagskultur är vår absoluta fördel och formar därmed vår framtida tillväxt och lönsamhet.

Ta en titt på våra lediga tjänster i Borlänge och följ med oss på vår resa mot next level. Tillsammans – mot en digital framtid.

– Dalarna har en stark tradition inom tillverkande industri, även många välrenommerade företag inom retail har sitt säte här samt att turismen står för en stor del av besöksnäringen. Detta är områden där Consid historiskt är starka med god kompetens och flera långsiktiga kundrelationer. Vi vill ta jobben till platsen där kompetensen finns.

Per Thulemark, kontorsansvarig för Consid i Borlänge.

Lediga tjänster i Dalarna

.NET utvecklare till vår nyetablering i Dalarna

Roll

Systemutveckling

Kategori

Borlänge

Stad

Löpande rekrytering

Sista ansökningsdatum

Account Manager till Borlänge!

Roll

Försäljning

Kategori

Borlänge

Stad

2023-07-24

Sista ansökningsdatum

Data Engineers & Data/Business Analysts

Roll

Data & insikter

Kategori

Stockholm +13

Stad

Löpande rekrytering

Sista ansökningsdatum

Vi söker kompetens inom Cloud till vår nyetablerade kontor i Borlänge

Roll

Cloud

Kategori

Borlänge

Stad

Löpande rekrytering

Sista ansökningsdatum

Webbutvecklare till vår nyetablering i Dalarna

Roll

Webbutveckling

Kategori

Borlänge

Stad

Löpande rekrytering

Sista ansökningsdatum

Ladda fler

Lär känna oss

Per Thulemark

Han leder Consids expansion i Dalarna

Läs mer om vår expansion i Dalarna som leds av Per Thulemark.
Läs mer ➞
Flygfoto över älv, Borlänge

Consid Borlänge

Läs mer om vår verksamhet i Dalarna, med säte i Borlänge.
Läs mer ➞
Sveriges Bästa Arbetsgivare

Sveriges bästa arbetsgivare - andra året i rad

Läs mer om att vi erhållit pris som Sveriges bästa arbetsgivare - två år i rad.
Läs mer ➞
Karriärföretag 2023

Årets Karriärföretag - åtta år i rad

Läs mer om att Consid är utnämnda till Karriärföretag - 8 år i rad.
Läs mer ➞

Är du nyfiken på oss?

Lämna dina uppgifter så återkommer vi

  Lär känna våra medarbetare

  Charlotte Magnusson, utbildningsansvarig Excellerate
  3 min lästid
  Personporträtt

  Charlotte Magnusson om Excellerate: utbildningar inom digitalisering

  Kompetensbristen inom it-sektorn är ett faktum alla verksamma ställs för idag. Sex av tio företagare säger att bristen på rätt folk är ett hinder för deras utveckling. Vi på Consid bestämde oss för att göra något åt problemet - inifrån och ut.

  Viktoria Johansson
  7 min lästid
  Personporträtt

  Q Inspiration med Viktoria Johansson

  Lär känna och inspireras av Viktoria Johansson, projektledare och konsultchef på Consid, i ett samtal om hur hon tidigt upptäckte kärleken för programmering på sin pappas Commodore VIC20, om att det går att bolla familjeliv med karriär och varför ledarskap är det viktigaste för att skapa en jämställd bransch.

  Sebastian Sandberg, systemutvecklare och konsultchef i Umeå.
  2 min lästid
  Personporträtt

  Träffa vår systemutvecklare Sebastian Sandberg – nu även konsultchef i Umeå

  En av våra första systemutvecklare i Umeå, Sebastian Sandberg, har nu även klivit in i rollen som konsultchef. Läs mer om etableringen!

  SCEC 2023 - Företags-SM i e-sport - CS:GO & Rocket League
  3 min lästid
  Reportage

  Företags-SM i e-sport – Summering dag 1 & 2

  Efter två rafflande speldagar har 73 lag blivit 18. Vi har två finallag klara för Rocket League-finalen medan de 16 resterande CS:GO-lagen under speldag tre tampas om de två finalplatserna. Här kommer en summering av de två första speldagarna.

  Ladda fler