E-handel

Vi tar er e-handel till nästa nivå

Genom smarta e-handelslösningar har vi hjälpt kunder att gå från lokala till nationella aktörer. Låt oss kika på hur vi kan hjälpa din verksamhet att fortsätta leverera produkter och tjänster. Kontakta oss via formuläret längre ned på sidan.

Från lokal till nationell aktör

Vi har under våra 20 år hjälpt företag att leverera sina produkter och tjänster genom smarta digitala kanaler. Att ta steget och satsa fullt ut på e-handel kan upplevas komplext och stort, men vi gör det svåra enkelt.

Man får inte glömma den enorma potential som kommer med en välarbetad e-handel, där möjligheten att gå från lokal till nationell, eller till och med internationell, aktör är påtaglig. Möjligheterna med e-handel är oändliga.

 

Ökad omsättning om 500 % genom e-handel

Det småländska klädföretaget Trend House började med ett gediget SEO-arbete där tanken var att sätta fart på webbshoppen. I tätt samarbete med Consid både realiserades och överträffades målbilden och företaget ökande omsättningen med 500% varje månad jämfört med föregående år.

Läs om hur vi hjälpte Trend House öka omsättningen med 500 %.

 

250.000 produkter online

Göhlins Verktyg & Maskin har bedrivit verksamhet i regionen ända sedan 1912. Lojala kundrelationer och god kompetens är viktiga faktorer. Nu vill de med hjälp av Consid sprida företagets cirka 250 000 produkter nationellt.

Läs mer om detta i branschtidningen Metal Supply.

 

Vi hjälper dig att ta e-handeln till nästa nivå

Kontakta oss via formuläret nedan så berättar vi gärna hur vi kan hjälpa just din organisation att nå ut digitalt med produkter och tjänster.

Intresserad?

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

  http://Patrik%20Zenno%20medarbetare%20och%20affärsområdesansvarig%20för%20Consids%20Interactive

  Patrik Zenno

  Affärsområdesansvarig Interactive

  patrik.zenno@consid.se 070-770 63 73

  Consid – ett prisvinnande bolag

  Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

  Dagens industri gasellföretag 2020

  Gasellföretag
  9 år i rad

  Veckans affärer Superföretag 2020

  Superföretag
  8 år i rad

  Karriärföretagen 2021

  Karriärföretag
  6 år i rad

  Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

  Sveriges bästa
  arbetsgivare

  Läs mer om våra utmärkelser