E-handel

Vi tar er e-handel till nästa nivå

Genom smarta e-handelslösningar har vi hjälpt kunder att gå från lokala till globala aktörer. Låt oss kika på hur vi kan hjälpa din verksamhet att fortsätta leverera produkter och tjänster. Kontakta oss via formuläret längre ned på sidan.

Från lokal till global aktör

Vi har under våra 20 år hjälpt företag att leverera sina produkter och tjänster genom smarta digitala kanaler. Att ta steget och satsa fullt ut på e-handel kan upplevas komplext och stort, men vi gör det svåra enkelt.

Man får inte glömma den enorma potential som kommer med en välarbetad e-handel, där möjligheten att gå från lokal till nationell, eller till och med internationell, aktör är påtaglig. Möjligheterna med e-handel är oändliga.

 

Ökad omsättning om 500 % genom e-handel

Det småländska klädföretaget Trend House började med ett gediget SEO-arbete där tanken var att sätta fart på webbshoppen. I tätt samarbete med Consid både realiserades och överträffades målbilden och företaget ökande omsättningen med 500% varje månad jämfört med föregående år.

Läs om hur vi hjälpte Trend House öka omsättningen med 500 %.

 

250.000 produkter online

Göhlins Verktyg & Maskin har bedrivit verksamhet i regionen ända sedan 1912. Lojala kundrelationer och god kompetens är viktiga faktorer. Nu vill de med hjälp av Consid sprida företagets cirka 250 000 produkter nationellt.

Läs mer om detta i branschtidningen Metal Supply.

 

Vi hjälper dig att ta e-handeln till nästa nivå

Kontakta oss via formuläret nedan så berättar vi gärna hur vi kan hjälpa just din organisation att nå ut digitalt med produkter och tjänster.

Intresserad?

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

    Patrik Zenno medarbetare och affärsområdesansvarig för Consids Interactive

    Patrik Zenno

    Affärsområdesansvarig Interactive

    patrik.zenno@consid.se 070-770 63 73