Karlskrona

Den mintgröna prästgården vid stadstorget

Kontakta oss

Södra Kungsgatan 1
371 30 KARLSKRONA

036-12 02 10
karlskrona@consid.se

Kontorschef

Patrik Hall
070-933 50 60
patrik.hall@consid.se

Försäljning

Petronella Lang
070-862 40 28
petronella.lang@consid.se

Jack Eriksson
073-415 13 78
jack.eriksson@consid.se

Rekrytering

Anna Gustafsson
073-318 70 62
anna.gustafsson@consid.se

OM KONTORET

Några tiotals meter från stortorget i Karlskrona, i kullerstensbacken precis intill den lummiga parken står en mintgrön villa och badar i höstens eftermiddagssol. Dess historia, den går så långt som flera hundra år tillbaka tiden. Varmt välkommen till Consid Karlskrona!

Det ursprungliga huset brann nämligen ner i den stora stadsbranden år 1790, men så en tid efter hittade man det nuvarande huset, 17 mil bort i den mindre tätorten Figeholm. Det monterades ner och fraktades sjövägen till Karlskrona där det under en lång tid agerade kyrkosal och skola för den tyska församlingen och år 1846 byggdes det om till bostad för Kyrkoherden i Stadsförsamlingen. Men så, efter en lång och brokig väg har det nu blivit dags för Consid att ta plats innanför väggarna i Prästgården.

Efter månader av intensiv renovering med start under 2018 blev den 390 kvm stora fastigheten i Karlskrona tillslut inflyttningsredo. Villan, som är utrustad med både kamin, vinkällare, ett stort antal kontorsplatser, konferensrum med den senaste teknikutrustningen och ett kök som gjort för trerättersmiddagar, hittar man inte var som helst. I Karlskrona har man inte sparat på krutet, det är då ett som är säkert.

– Vi är otroligt stolta över att ha skapat en plats dit medarbetare längtar och där lokalen i sig, bidrar till att arbetet känns viktigt, värdefullt och inspirerande.

Patrik Hall, kontorschef Consid Karlskrona

Hitta hit

An award-winning company

Consid is one of Sweden’s fastest growing companies offering consulting services within IT, management and digital marketing. The company was founded in 2000 by Peter Hellgren and Henrik Sandell and has close to 1000 employees.

Gasellföretag Dagens Industri

Gasellföretag
8 years in a row

Superföretag Veckans Affärer IT-konsultbolag

Superföretag
7 years in a row

Karriärföretag 2020

Karriärföretag
5 years in a row

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa arbetsgivare

Read more about our awards