Linköping

Från råvind till toppkontor

Kontakta oss

Ågatan 53
582 22 LINKÖPING

036-12 02 10
linkoping@consid.se

Regionchef Mitt

Henrik Boström
073-324 63 04
henrik.bostrom@consid.se

VD Consid Communication
Douglas Lindevall
070-977 10 03
douglas.lindevall@consid.se

Försäljning

Johan Rigbrant
072-352 31 76
johan.rigbrant@consid.se

Mikael Nilsson
073-234 62 02
mikael.nilsson@consid.se

Rekrytering/HR

Maria Nygren
maria.nygren@consid.se
072-396 69 81

OM KONTORET

Varmt välkommen till Consid Linköping – en spektakulär plats för spännande möten och nya sammanhang.

Mitt på Linköpings pubgata, ett par våningar över den populära nattklubben Platå, hittade Consid för några år sedan en råvind fylld med 100 år samlad bråte. I sann Consid-anda, det vill säga med ”ingenting är omöjligt”-inställningen i högsta hugg, la vi beslag på lokalen och gav den en total – och då menar vi total – upprustning. Idag utgör lokalen, som har en rå, industriell touch med mycket inslag av tegel och metaller, vad vi vill kalla Linköpings snyggaste kontor. Varmt välkomna!

Att beskriva vårt Linköpingskontor innan det blev ett kontor som en lokal är inte rättvist. Här fanns ingen lokal – bara en råvind, med ungefär 100 år samlad bråte. Man kunde ana en och annan tegelvägg och pelare när man snubblade över ventilation och gamla arkivskåp. Vinden var iskall och hade inte minsta tillstymmelse till fönster. Det var bara ”vind, vinden vind”, som en av våra inredare så fint beskrev det. Möjligheterna, däremot, var oändliga. Här fick vi chans att rita om ytorna väldigt fritt i gott samarbete med den lokala fastighetsägaren. En planlösning ritades upp, där såväl en balkong som nya fönsterpartier fick ta plats – ja, ett komplett nybygge på taket, helt enkelt.

– Tanken från allra första början har varit mötet mellan gammalt och nytt, med en skön industriell känsla. Här ska alla trivas – både medarbetare och kunder.

Henrik Boström, regionansvarig Consid Öst.

Hitta till oss

An award-winning company

Consid is one of Sweden’s fastest growing companies offering consulting services within IT, management and digital marketing. The company was founded in 2000 by Peter Hellgren and Henrik Sandell and has close to 1000 employees.

Gasellföretag Dagens Industri

Gasellföretag
8 years in a row

Superföretag Veckans Affärer IT-konsultbolag

Superföretag
7 years in a row

Karriärföretag 2020

Karriärföretag
5 years in a row

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa arbetsgivare

Read more about our awards