Örebro

I riksbankens anrika lokaler

Kontakta oss

Engelbrektsgatan 4
702 12 ÖREBRO

036-12 02 10
orebro@consid.se

Regionsansvarig

Sebastian Kvarnström
070-528 92 36
sebastian.kvarnstrom@consid.se

Försäljning

Lars Hermansson
070-972 18 30
lars.hermansson@consid.se

Linnea Karlsson
070-849 48 08
linnea.a.karlsson@consid.se

Henrik Ludvigsson
073-337 88 56
henrik.ludvigsson@consid.se

Rekrytering

Sanda Andersson
072-160 66 08
sandra.m.andersson@consid.se

Sandra von Bennigsen
072-396 69 83
sandra.vonbennigsen@consid.se

OM KONTORET

Varmt välkommen till Consids hem i Örebro – en plats med historia där riksbankens tidigare atmosfär sitter tydligt i väggarna.

Vi är mitt uppe i höstens finaste veckor, de där veckorna när barn har höstlov och människor promenerar ute i den friska luften. Solen gassar i Örebro och vi blickar ut över slottet i Svartån när vi går över den intilliggande bron. Där, på andra sidan, står en vacker ljus byggnad från slutet av 1800-talet i all sin prakt. Inga mindre än Riksbanken i Örebro har hållit till i lokalerna i närmare hundra år, och nu har det blivit dags för Consid att stoltsera i den magnifika byggnaden. Är du lika nyfiken på att se hur pärlan ser ut som vi är? Dåså! Följ med på en titt i Närkes stolthet.

Det räcker med att bara öppna porten för att vi ska förstå vad som nu väntar. Vi befinner oss i en lokal med extraordinärt högt i tak och otaliga bevarade detaljer från förr. Foajén är unik, exklusiv och hemtrevlig och bjuder in besökare såväl som medarbetare direkt in till den stora salen och hjärtat av kontoret. Kontrasten som skapas av de ljusgrå väggarna mot de mörkblå veloursofforna och de tunga gardinerna i kopparfärg är behaglig och lyxig. Det fullkomligt osar Consid! Mycket får plats här inne; en loungedel, bord och stolar, ett högre bord i mitten av rummet och en tv-hörna, och det känns fortfarande luftigt!

– Vi trivs så bra här, både tack vare läget i staden och utsikten över slottet, men också i och med våra öppna ytor som bjuder in till sociala sammanhang.

Sebastian Kvarnström, regionansvarig Consid Örebro

Hitta till oss

An award-winning company

Consid is one of Sweden’s fastest growing companies offering consulting services within IT, management and digital marketing. The company was founded in 2000 by Peter Hellgren and Henrik Sandell and has close to 1000 employees.

Gasellföretag Dagens Industri

Gasellföretag
8 years in a row

Superföretag Veckans Affärer IT-konsultbolag

Superföretag
7 years in a row

Karriärföretag 2020

Karriärföretag
5 years in a row

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa arbetsgivare

Read more about our awards