Episerver / Optimizely

Vi är nordens snabbast växande Episerver / Optimizely partner

Consid är en av Episervers / Optimizelys snabbast växande och mest efterfrågade digitala fullservice­partners. Tillsammans hjälper vi organisationer, företag och varumärken att förverkliga framtidens digitala kundupplevelser.

http://Patrik%20Zenno%20medarbetare%20och%20affärsområdesansvarig%20för%20Consids%20Interactive

Patrik Zenno

Affärsområdesansvarig Interactive

patrik.zenno@consid.se 070-770 63 73

En av Nordens ledande Episerver-partners

100+ lyckade Episerver-projekt

Experter på DXP, Commerce & Cloud

Vi vill göra skillnad på riktigt

Consids engagemang, entreprenörskap och den effekt vi skapar tillsammans med våra kunder genererar framgångsrika och prisvinnande Episerver-lösningar gång på gång.

Tillsammans utvecklar Consid och Episerver / Optimizely innovativa digitala tjänster och plattformar som stärker er digitala närvaro och driver er digitala affär.

Vi kan Episerver / Optimizely

Consid har arbetat med Episerver / Optimizely i snart 20 år och vårt team var exempelvis bland de första att bygga e-handel på EpiCommerce. Idag är vi totalt +1000 specialister där många jobbar med Episerver och närliggande digitala ekosystem dagligen.

Våra team och kunder ligger i framkant, vi innehar alla Epi Specialization-certifieringar och har som fullservice-partner relevant erfarenhet inom alla delar av Epi-plattformen. Därtill jobbar vi tätt och kontinuerligt med Episerver / Optimizelys produktteam kring de möjligheter som kommer med nya teknologier, just nu kring bland annat headless, cloud och micro-services.

Behöver ni hjälp?

I över 20 år har vi hjälpt kunder inom alla branscher att knyta ihop strategi, affärsnytta och användarupplevelse med innovativa tekniska lösningar.

Tveka inte att kontakta Consid för att diskutera er nästa digitala idé eller ett konkret behov som vi tillsammans kan lösa.

 

Se vårt senaste webinar om headless

Lär dig allt om Episerver Headless

  Vill du veta mer?

  Lämna dina uppgifter så hör vi av oss

   Consid – ett prisvinnande bolag

   Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

   Dagens industri gasellföretag 2020

   Gasellföretag
   9 år i rad

   Veckans affärer Superföretag 2020

   Superföretag
   8 år i rad

   Karriärföretagen 2021

   Karriärföretag
   6 år i rad

   Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

   Sveriges bästa
   arbetsgivare

   Läs mer om våra utmärkelser