Apputveckling

Vi hjälper er utveckla drömappen

Vi bygger framtidens mobilapplikationer – utifrån era drömmar och behov. Vi sätter skalbarhet och säkerhet främst – från innovation och utveckling till förvaltning och optimering av er app. 

Apputvecklare med bred och hög kompetens

Inom Apputveckling har vi samlat några av Sveriges absolut främsta apputvecklare och tillsammans med våra kunder ser vi till att förvekliga förhoppningar, drömmar och affärsnytta – varje dag. Vi har dessutom sett till att ha en bred och djup kompetens inom alla områden som berör appar. Det är en förutsättning för att hänga med i den hisnande utvecklingen.

Vi skapar framtidens mobilapplikationer!

Det var inte länge sedan vi bara hade appar som ett tillägg till mobilen i form av spel eller utökade kamerafunktioner. Idag tar vi dagligen hjälp av appar. Det kan handla om att legitimera sig, att få kontakt med sjukvården, eller att slänga ut en trevare i dejtingdjungeln. Idag har apparna dessutom letat sig ut ur mobilen och in i till exempel TV-apparater, armbandsklockor och bilar. Vi har bara sett början av en revolution. Allt fler saker kopplar upp sig mot internet och Internet of Things, förkortat IoT gör stora landvinningar. I och med uppkopplingen skapas oändliga utvecklingsmöjligheter för apparna och framtidens appar kommer att täcka in alla delar av vår vardag.

Vi tar ett helhetsgrepp – från koncept till förvaltning

Consid hjälper er hela vägen från idé till lansering av appar i exempelvis Google Play och App Store. Vi underhåller och vidareutvecklar era mobila applikationer så att de hålls fräscha och uppdaterade efter marknadens krav, samt era önskemål och behov. Vi kan även bidra med förstärkning hos kunder som driver sin egen apputveckling.

Begreppet ”Mobile First” har blivit viktigare och allt mer centralt i våra kunders verksamhet. Det är genom detta ni har möjlighet att presentera ert erbjudande och därigenom öka er försäljning. I takt med att våra mobila enheter tar större plats i vår vardag, skärps kraven på kvaliteten på de mobila lösningarna, inte bara ur ett marknadsmässigt och vinstgenererande perspektiv, utan även när det kommer till applikationernas tekniska infrastruktur, säkerhet och användbarhet.

Vi är experter inom samtliga faser inom utveckling av mobila applikationer, vare sig det handlar om att definiera en mobil strategi eller att realisera den. Vi hjälper er att skapa hållbara appar med användaren i fokus – detta med rätt teknologi som verktyg.

Behöver ni hjälp med apputveckling?

Ja, jag vill veta mer!

Några av våra tidigare projekt inom apputveckling

Vill du veta mer om apputveckling och mobila applikationer?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss.

    Kontakta mig direkt

    Mårten Nilsson affärsområdesansvarig för Consid Mobility

    Mårten Nilsson

    Affärsområdesansvarig Mobility

    marten.nilsson@consid.se 073-904 08 44