Mobil autentisering, kryptering och säker dataöverföring

Mobil säkerhet för dina appar

Vill du veta mer om hur vi jobbar med mobil säkerhet, kryptering och säker dataöverföring?

Kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av mobil identifiering, autentisering och verifikation, och har under åren byggt flertalet lösningar till både privat och offentlig sektor.

Er säkerhet är vår högsta prioritet

Vi vet vikten av säkerhet när det gäller er och era användares data och detta är alltid en prioritet för oss. Vi ser till att data hålls privat, krypterad och säker vid överföring, samt lagring.

Vi följer dataskyddsförordningen (GDPR) och säkerställer att de mobila lösningar vi tar fram följer de krav som finns.

 

Mobil autentisering

Mobil autentisering innebär att användare kan identifiera sig genom olika tekniker så som BankID, OAuth2, OpenID Connect eller genom AWS Cognito. Ofta är syftet att ge användare ett säkert sätt att ta del av känslig data eller specifika funktioner i en mobil applikation.

 

Mobil kryptering

Kryptering används för att på ett säkert sätt dela data mellan olika applikationer och tjänster. Exempelvis kan kryptering användas mellan din app och ditt smarta hem, eller när du med en app gör en kortlös betalning.

 

Säker dataöverföring för mobila lösningar

För att göra en säker dataöverföring kombineras autentisering och kryptering. Det finns flera olika sätt att kryptera och autentisera på, alla med olika för- och nackdelar. Vi har stor erfarenhet inom området och hjälper er att hitta rätt lösning för just er applikation.

Vill du veta mer?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss.