CRM

Vi hjälper er till bättre kundrelationer

Inom vårt CRM-erbjudande hjälper vi er med allt som berör CRM-system. Vi hjälper er att automatisera och effektivisera kundrelationer genom att utnyttja CRM-plattformarnas alla möjligheter. Läs mer om vårt erbjudande och hur vi kan hjälpa er här nedan.

http://Mark%20Oscarsson

Mark Oscarsson

Affärsområdesansvarig CRM

mark.oscarsson@consid.se 070-348 40 17

Vill du komma i kontakt med en CRM-expert?

Kontakta oss!

Bygg kundrelationer med CRM

Affärsområdet CRM erbjuder spetskompetens inom CRM-system; sälj, kundtjänst, fälttjänst och marknadsföring. Vi hjälper våra kunder att automatisera och effektivisera deras kundrelationer genom att utnyttja CRM-plattformarnas alla möjligheter. Vi bidrar till att utveckla kundens CRM-strategi genom att genomlysa deras processer och hitta områden som kan utvecklas och dra nytta av ett förbättrat systemstöd.

Samla era kunder och affärer

CRM (Customer Relationship Management), kundrelationssystem, tar sin utgångspunkt i att stärka erbjudandet genom att belysa kundrelationerna från ett helhetsperspektiv. Vi upplever att kärnan för information hos kunderna är just CRM-system där man samlar information om sina kunder och deras affärer. Denna information används sedan för att fylla på kringliggande system som till exempel ERP- och PIM-system eller för att berika marknadsföring.

Specialister på kunddrivna organisationer

Vi är specialister på kunddrivna organisationer som är digitalt aktiva och som ställer höga krav på teknisk expertis. Detta innebär att vi står för ett helhetserbjudande som omfamnar hela värdekedjan från analys, strategi, bärande idé och koncept till färdig lösning och optimering.

Dynamics 365 och PowerApps

Vi erbjuder i dagsläget primärt fem delar inom Dynamics 365 och PowerApps. Dessa delar hjälper er i allt från CRM, försäljning och kundtjänst till marknadsföring, fältservice och appskapande. Läs mer om respektive del här nedan.

Vill du veta mer?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss.