Dynamics 365 Marketing

Kommunuicera med kunderna en och en – fast i stor skala

Vill du veta mer om Dynamics 365 Marketing och hur vi kan hjälpa er med Marketing Automation?

Kontakta oss!

Dynamics 365 Marketing är ett verktyg för marknadsförings-automatisering. Bygg meningsfulla relationer och låt verksamheten växa genom att kommunicera med kunderna en och en – men i stor skala.

Kommunicera med kunder i realtid

Vårda kunderna utifrån deras interaktioner via e-post, mobilen, sociala medier, anpassade kanaler och personliga kontaktpunkter.

Med en djupare förståelse för kunden kan du kommunicera mer personligt med hjälp av personanpassade färder som utlöses genom kundens interaktioner.

Skapa innehåll dynamiskt genom att peka och klicka, med digital tillgångshantering, återanvändningsbara innehållsblock och ett bibliotek med engagerande mallar. Genom A/B-testning och analyser kan du göra innehållet ännu mer intressant och relevant.

Bygg upp kundernas förtroende med en enhetlig och anpassningsbar plattform

Se till att alla team i företaget arbetar mot samma mål genom att förse dem med en enda realtidsvy av kundens sammanhang i alla dina Dynamics 365-appar. Skydda kunddata i det säkra och tillförlitliga Microsoft Cloud.

Använd inbyggda funktioner för att begära, samla in och lagra samtycke enligt den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) och riktlinjer för tillgänglighet.

Lägg till anpassade kanaler med hjälp av API:er och externa tillägg. Anslut med dina egna verktyg och automatisera processer med hjälp av inbyggda arbetsflöden, eller skapa egna med Microsoft Power Automate.

Ge flexibilitet för kampanjer på såväl företags- som avdelnings- och produktnivå. Se till att varumärket upplevs konsekvent och underlätta återanvändning av innehåll.

Vill du veta mer?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss.