Dynamics 365 Sales

Aktivera er digitala försäljning

Vill du veta mer om Dynamics 365 Sales och hur vi ka hjälpa er aktivera er digitala försäljning?

Kontakta oss!

Dynamics 365 Sales är ett verktyg som stödjer säljarbetet på alla nivåer i organisationen. Aktivera er digitala försäljning genom att koppla samman personer med processer, med Dynamics CRM.

Träffa kunderna där de finns

Förkorta försäljningscykeln genom att använda en enda arbetsyta – som drivs med AI – som har allt en distanssäljare behöver för att kommunicera med rätt kund, vara fokuserad och maximera produktiviteten.

Hjälp säljare fokusera genom att ge dem tydliga och genomförbara försäljningsaktiviteter som du får fram genom konfigurerbara sekvenser.

Effektivisera försäljningen med integrerad kommunikation i flera kanaler, till exempel softphone-uppringning och e-postmallar.

Skapa ett koordinerat virtuellt engagemang med en samarbetshubb för hela företaget, där kollegor, kunder och sammanhangsbaserade kunddata sammanförs.

Samarbeta sömlöst

Få tillgång till kunddata och insikter i Microsoft Teams som gör det enklare att samarbeta produktivt inom säljteamet.

Använd inbäddade Microsoft Teams-chattar i Dynamics 365 för samarbete i realtid med säljteamet.

Använd en intuitiv, personanpassad arbetsyta när du vill visa erbjudanden, få sammanhang och agera snabbt. Få åtgärder du kan utföra med bara ett klick och inbyggda funktioner för produktivitet och samarbete från Microsoft 365 och Teams.

Sälj var du än är

Håll koll på alla uppgifter var du än är med ett gränssnitt gjort för mobilen. Det omfattar push-meddelanden och en robust sökfunktion, och du kan snabbt skapa eller uppdatera poster i mobiloptimerade formulär.

Effektivisera kundkommunikationen genom att snabbt få överblick över kommande möten, senaste kontakterna och aviseringar i realtid.

Med mobilappen för iOS och Android kan du snabbt visa information om viktiga möten, information om deltagarna och AI-genererade påminnelser samt ansluta till Teams-möten – allt från ett och samma möteskort.

Vill du veta mer?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss.