Inbyggda system

Inbyggda system (Embedded Systems) blir allt vanligare i vår uppkopplade och smarta värld. Vi hjälper er att utveckla inbäddade system som tar er produkt till nya nivåer och genererar affärsvärde.

MER OM VÅRT ERBJUDANDE

Moderna Inbyggda system blir allt vanligare i vår uppkopplade och smarta värld. Det är därför av största vikt att optimera och vidareutveckla tekniken och dess användningsområden. 

Vad är inbyggda system? Inbyggda system (Embedded system på engelska) är en liten dator med begränsad och fokuserad funktionalitet. Den är designad för ett specifikt syfte och har ofta en liten uppgift i ett större system. En användare kan i regel inte installera egen mjukvara på den. Dessa finns idag överallt – i bilar, kylskåp, drönare, TV-apparater, hörlurar och så vidare.

Inbyggda system blir allt mer vanliga. Användningsområdena är många och de förekommer tillexempel i det yttersta lagret av IoT-nätverk där de rapporterar telemetri eller styr komponenter. Det smarta hemmet och smarta fordon är ytterligare områden där de är vanligt förekommande. Detta i form av exempelvis inbyggda system som i det förstnämnda rapporterar temperatur och i det sistnämnda styr en automatisk bagagelucka.

Varför ska man satsa på inbyggda system? Några av fördelarna med inbyggda system är den höga driftsäkerheten samt strömsnålheten.

Våra experter inom området besitter spetskompetens och mångårig erfarenhet av att utveckla och vidareutveckla inbäddade system, från idé till färdig produkt. Vi hjälper er att utveckla inbäddade system som tar er produkt till nya nivåer och genererar affärsvärde.

Vill du veta mer?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss.