Ditt ansikte utåt – hur stark är din webb?

Kom igång direkt

En bra användarupplevelse, där dina besökare når sina mål, kan vara avgörande för din lönsamhet. Kom igång med en UX-audit och ta reda på om era besökare når sina mål.

Bra UX – en viktig pusselbit i den digitala resan

Vårt UX-team består av UX-designers, UX-strateger, UX-writers och SEO-specialister. Tillsammans har de kunskapen och verktygen för att snabbt hitta förbättringspunkter i dina viktigaste användarflöden på webben och e-tjänster. Med en UX-audit kartlägger vi flöden och funktioner för att ge dig vägledning i hur du kan optimera användarupplevelsen enkelt, tryggt och effektivt.

Bra UX skapas genom en grundläggande förståelse för dels användarens behov och situation, dels verksamhetens mål. Därför erbjuder vi helhetslösningar och en komplett sammansättning av UX-team, utvecklare och varumärkesexperter som med gedigen kunskap och erfarenhet kommer att stötta dig hela vägen i din digitala resa.

 

Vår UX-auditprocess

1. Omfattning

Tillsammans med dig bestämmer vi fokus och omfattning för granskningen. Vi går bland annat igenom dina målgrupper, vad de vill med sitt besök, vilka plattformar de använder och vilka flöden på webben eller i tjänsten som är mest kritiska.

2. Granskning

Vårt UX-team går systematiskt igenom webbsidan eller tjänsten enligt en väl genomarbetad checklista. Vi analyserar varje brist och förbättringspunkt, kategoriserar dem enligt en skala från kritiska till lågrisk, och sammanställer slutligen resultatet i en tydlig och överskådlig rapport.

3. Resultat och rekommendationer

UX-auditprocessen sammanfattas i ett UX-betyg som ger en aktuell bild av hur användbar din webbsida är. Vi går igenom slutrapporten och resultaten tillsammans med dig. Du får rekommendationer och konkreta förslag på åtgärder som kommer förbättra användarupplevelsen.

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

    Kontakta mig

    http://Douglas%20Lindevall%20Communication%20Consid

    Douglas Lindevall

    Affärsområdesansvarig Communication

    douglas.lindevall@consid.se 070-977 10 03