Våra digitala kurser och utbildningar

Vi tillhandahåller en av Sveriges mest gedigna plattform för digitala kunskapskurser. Vi erbjuder digitala utbildningar och kurser inom bland annat projektledning, ledarskap, digital transformation, marknadsföring, UX, WCAG och Office 365.

Läs mer om och boka våra 30+ utbildningar inom digitalt lärande.

Till utbildningarna
UTBILDNINGAR OM DIGITALT LÄRANDE

Consid erbjuder en rad kunskapskurser inom digitalt lärande och är en av Sveriges mest gedigna plattformar för digitala utbildningar. Mångårig kompetens och en unik infallsvinkel gör att vi kan tillhandahålla kursdeltagare med ett upplägg som bygger på lärande över tid.

Inom vår utbildningsplattform Excellerate utvecklar vi kompetens som går att applicera direkt i organisationers dagliga arbete och vi stärker förmågor inom bland annat digitalisering, teknik, ledarskap och projekthantering. Kurserna grundas i praktiskt arbete med affärsmodeller samt uppbyggandet av en verktygslåda med metoder och tekniker.

Företagsanpassade kurser: Vi skräddarsyr kurser till olika företagsprofiler. För att skapa bäst effekt arbetar vi interaktivt med blended-learning där vi blandar digitala aktiviteter och upplevelser.

Standardkurser för vald grupp inom företag och organisationer: Våra standardkurser erbjuds inom olika områden och nivåer och val av utbildning baseras på behov och målsättning. Kurserna genomförs interaktivt både digitalt och i klassrum.

Öppna kurser: Vi genomför öppna utbildningar för privatpersoner och enskilda deltagare från företag och organisationer. Dessa anordnas på angivna datum och utgår från samma pedagogiska grund som våra företagsinterna uppdrag.

Är du nyfiken på någon av våra kurser? Då kan du läsa mer här nedanför. Du kan dessutom boka valfri kurs i vår kurskatalog!

50+ utbildare

30+ utbildningar

10,000+ utbildade personer

Våra digitala kurser och utbildningar

Är du nyfiken på någon av kurserna? Hör av dig!

http://Mattias%20Varén,%20affärsområdesansvarig%20Excellerate.

Mattias Varén

Affärsområdesansvarig Excellerate

mattias.varen@consid.se 070-972 24 96

Charlotte Magnusson

Utbildningsansvarig Excellerate

charlotte.magnusson@consid.se 072-368 73 36

Vill du veta mer om våra digitala kurser och utbildningar?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss.