Utbildning

Utbilda dina medarbetare inom digitalisering

Är ni i behov av att kompetensutveckla era medarbetare? Vi hjälper gärna till att få med alla era medarbetare på banan inom den ständigt växande digitaliseringen. Vi erbjuder digitala utbildningar och kurser inom bland annat Agilt arbetssätt, UX, WCAG, Office 365 ledarskap, Business Intelligence, marknadsföring och ISTQB.

http://Charlotte%20Magnusson

Charlotte Magnusson

Utbildningsansvarig Excellerate

charlotte.magnusson@consid.se 072-368 73 36

Läs mer om och boka våra 30+ utbildningar inom digitalt lärande.

Till utbildningarna

Vi hjälper dig kompetensutveckla dina medarbetare!

Den teknologiska utvecklingen går i en rasande fart och ibland räcker inte befintliga färdigheter till. Vi hjälper er att få med alla era medarbetare på banan, antingen via skräddarsydda utbildningslösningar eller via vårt befintliga kursutbud. Via våra utbildningar inom bland annat Microsoft 365, Agila arbetssätt, WCAG, Business Intelligence, Projektledning och UX får era medarbetare kunskap och praktiska verktyg som hjälper er att nå era långsiktiga affärsmål.

Till år 2025 beräknas 85 miljoner jobb försvinna och 97 miljoner nya jobb växa fram till följd av digitalisering, automatisering och ny teknik, enligt World Economic Forum. Idag räcker sällan en utbildning ett helt yrkesliv och därför blir det viktigt att kontinuerligt uppdatera sina färdigheter. Att vara en lärande organisation har blivit en viktig konkurrensfördel för alla företag oavsett bransch. Med hjälp av skickliga utbildare och praktiskt lärande designar vi tidseffektiva utbildningslösningar som säkerställer relevansen hos dina medarbetare och din verksamhets konkurrenskraft.

Våra lärandelösningar

Färdiga kurser: 
Vi erbjuder 30+ utbildningsmoduler specifikt utformade för att matcha behovet av kompetensförflyttning i olika typer av organisationer.  Välj utbildning baserat på era förutsättningar och mål. Kurserna genomförs interaktivt digitalt och/eller i klassrum. 

Skräddarsydd utbildning: 
Våra skräddarsydda utbildningar utformas tillsammans med er för att sömlöst möta de behov som är specifika för er verksamhet. Det kan både handla om upskilling där medarbetarna uppgraderar sin kompetens inom ett specifikt område, eller reskilling där medarbetare bygger på med kunskap som möjliggör en förflyttning till en ny roll. 

– Låt inte kompetensgap bli en flaskhals för ditt företags tillväxt. Låt oss hjälpa er att nå er fulla potential!

Charlotte Magnusson, ansvarig för Consids utbildningsprogram

50+ utbildare

30+ utbildningar

10,000+ utbildade personer

Våra digitala kurser och utbildningar

Är du nyfiken på någon av kurserna? Hör av dig!

Charlotte Magnusson

Charlotte Magnusson

Utbildningsansvarig Excellerate

charlotte.magnusson@consid.se 072-368 73 36

Vill du veta mer om våra digitala kurser och utbildningar?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss.