Varumärkesutveckling & design

Consids systerbolag Paradigm är en varumärkesbyrå som i över ett decennium arbetat med utvecklingen av landets främsta varumärken. Det gedigna arbete som gjorts har prisats till Årets Byrå, Guldägget och Svenska Designpriset. Utöver teknisk kunskap utvecklar vi även varumärken på en strategisk nivå.

http://Jeanette%20Arvidsson,%20Head%20of%20Branding%20Paradigm

Jeanette Arvidsson

Head of branding

jeanette@pdgm.se 073-375 79 59
MER OM VÅRT ERBJUDANDE 

Varumärkesutveckling

En varumärkesstrategi är din plan för hur du ska arbeta med ditt varumärke så att det uppfattas efter ditt bolags mål och visioner. Det handlar om att definiera och skapa en idé som går bortom själva produkten och erbjudandet. Ett syfte som förklarar och beskriver varför ditt företag finns, vad visionen är och vart ni vill komma. En väldefinierad och utförd varumärkesstrategi påverkar alla led i ditt företag och är direkt kopplat till kundens behov och känslor. Tillsammans med er tar vi fram en varumärkesstrategi som vi gemensamt landar i och som ni sedan kan implementera i hela bolaget.

Design

Ett varumärkes design är dess identitet och ett verktyg för att uttrycka ditt unika erbjudande och dess position på marknaden. En bra design kommunicerar ditt företags värde och gör att ditt varumärke känns relevant över tid samt förstärker din förmåga att skapa starka känslomässiga band med dina kunder. När vet du att din design är rätt? Helt enkelt när det uttrycker ditt företags värderingar.

Kommunikationsstrategi

En kommunikationsstrategi finns till för att översätta företagsmål till kommunikativa mål. Genom att definiera bolagets målgrupper och hur ni når dessa genom rätt kanaler hjälper det er organisation att kommunicera effektivt och säkrar att bolagets värderingar möts. För att lyckas måste ni förstå hela er målgrupps beslutsresa och var ni ska fånga upp dem.

Varumärkesaktivering

En ny varumärkesplattform, visuell identitet och kommunikationsstrategi måste alla bli implementerade i organisationen om de ska ha något värde. Detta innebär att du måste få dina medarbetare ombord på den nya strategin. Träningsmaterial och verktyg som tilltalar alla deras känslor kommer hjälpa dem att förstå vad som krävs och göra det lättare att göra dem till varumärkesambassadörer för den nya strategin.

Digital Transformation

En digital transformation är det fundamentala digitala skiftet som påverkar alla delar och nivåer av företag och organisationen, där linjen mellan produkt och erbjudande, som kunder, leverantör och producent är i en gråzon. Beteende, behov och förväntningar förändras i samma takt som teknologier blir tillgängliga och nya generationer tar sig in i samhället. Vi hjälper er hitta rätt.

Innovation

Vi arbetar med att hjälpa företag och organisationer fånga kreativa idéer och innovationer som konstant utvecklas på arbetsplatser och i dialog med kunder. Vi använder etablerade verktyg och processer för att skapa långsiktiga hållbara strategier som kan bli fullt integrerade med våra kunders arbeten.

Namnsättning och kommersiell paketering

Företag, produkter och tjänsters namn är ofta ingången till ditt varumärke. Ett riktigt bra namn kan skapa medvetenhet om ditt varumärke och dess tjänster och är produktmarknadsföring. Namnen ni väljer för ert erbjudande ska minska gapet mellan vad som är ett unikt erbjudande och vad kunderna förväntar sig från ditt varumärke.

Läs mer här!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att stärka ditt varumärke?

Ja tack!

Vill du veta mer?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss.