Trendspan 2023 - varumärke & kommunikation

Starta upp det nya året inspirerad

Till anmälan

Följ med på en reflektionsresa kring trenderna som kan komma att påverka ditt varumärke, din kommunikation och rent av färga dina kunders beteende under det nya året.

8 februari 2023

12:00-13:00

Online

Få koll på de trender som kommer utmana oss 2023

2023 har bara startat, men vilka trender kommer påverka erat varumärke och er kommunikation under de kommande 12 månaderna? Under dessa 45 minuter kommer du få följa med på en trendspaning med fokus på just varumärke och kommunikation, med målet att du ska vara så förberedd som möjligt för vad som kommas skall.

Utmana och utveckla ditt varumärke samt sätt en riktning för er kommunikation under 2023, baserat på aktuella trender och förändrade kundbeteenden. Lyssna in för att inspireras.

Vem håller i webbinariet?

Du får under webbinariet lyssna till Lia Eriksson, Creative Director på Consid Communication. Lia har över 20 års erfarenhet från byråvärlden och jobbar till vardags med att optimera och utveckla globala varumärkens kommunikation, inom såväl B2C som B2B. Hon är expert inom framförallt visuell kreation, med många års erfarenhet som Art Director och kreativ ledare.

Du kommer under detta lunchwebbinarium att få lyssna till Lias presentation under ungefär 30 minuter följt av möjligheten att ställa frågor till Lia, som kommer göra allt för att reda ut dina frågetecken.

Vad kommer jag lära mig?

Under detta webbinarium pratar Lia om nedan frågor.

 • Vad en trend är!
 • Vilka övergripande trender vi ser inom varumärke och kommunikation
 • Hur konsumentbeteenden spås utvecklas
 • Hur trender påverkar vår digitala marknadsföring
 • Vad som är värdefullt att ta med sig in i sitt dagliga arbete

Anmäl dig till webbinariet idag

För att säkra din plats till detta webbinarium så fyller du i dina uppgifter i formuläret här nedan. Anmälan krävs för att du ska kunna ansluta till webbinariet. Vi ses den 8 februari!

Talare under detta webbinarium

Lia Eriksson

Lia Eriksson

Creative Director, Consid Communication

Lia har över 20 års erfarenhet från byråvärlden och jobbar till vardags med några av...

Lia har över 20 års erfarenhet från byråvärlden och jobbar till vardags med några av de främsta globala varumärkena, främst inom FMCG och konsumentrelaterade segement.

lia.eriksson@consid.se Läs mer

Vill du se detta webbinarium?

Fyll i dina uppgifter för att anmäla dig


  Läs mer om Consid

  Consid ballonger
  Pressmeddelande, Sverige

  Consid störst i Sverige på offentlig upphandling

  1 dag sedan

  It- och kommunikationsföretaget Consid vinner flest offentliga upphandlingar av it-tjänster i Sverige. Drygt 400 it-företag tilldelas kontrakt eller ramavtal årligen och enligt Upphandlingsmyndigheten har Consid tagit hem flest upphandlingar. För 2021 handlade det om 28 stycken.

  Jonas Ydkvist, ny vd Paradigm
  Pressmeddelande, Sverige

  Varumärkesveteranen Jonas Ydkvist ny vd för Paradigm

  2023-01-23

  I slutet av januari återvänder ett välkänt ansikte till Paradigm när den prisbelönta varumärkesbyrån topprekryterar Jonas Ydkvist som ny vd. Jonas Ydkvist representerar en stark vision och har ett brinnande engagemang för att sätta både varumärkesfrågan och Paradigm ännu tydligare på kartan. I ett samtal berättar han om hur ett starkt varumärke påverkar försäljning, lönsamhet och lojalitet.

  HallandsHamnar
  Pressmeddelande, Varberg

  Consid vinner ramavtal med HallandsHamnar

  2023-01-20

  HallandsHamnar storsatsar på hållbarhet och anlitar samtidigt Consid, Sveriges ledande it- och kommunikationsbolag, att ansvara för företagets kommunikationsarbete. Avtalet löper över fyra år där Consid kommer att bistå med att öka kännedomen om HallandsHamnars verksamhet i både Varberg och Halmstad.

  Mjölby kommun
  Pressmeddelande

  Positiva reaktioner på Mjölby kommuns nya webb

  2023-01-19

  Mjölby kommun har sjösatt sin nya webb, mjolby.se. Ambitionen är att besökarna snabbt ska kunna hitta information och utföra sina ärenden.

  Web Service award
  Pressmeddelande

  Considkunder bland finalisterna i prestigefulla Web Service Award

  2023-01-18

  Bland årets finalister i utmärkelsen Web Service Award återfinns två av it- och kommunikationsbolageet Consids kunder. Det handlar om SBAB och Huge Bostäder.

  Emma Fahlstedt
  Pressmeddelande

  Consid topprekryterar från Gullers grupp

  2023-01-13

  It- och kommunikationsföretaget Consid topprekryterar ny konsultchef från Gullers grupp. Emma Fahlstedt, som idag är verksam som seniorkonsult och rådgivare, börjar tjänsten som konsultchef och affärsutvecklare på Consid i början av januari.

  Consid i media, Pressmeddelande

  Debatt: Ett hållbart företagande är räddningen ur krisen

  2023-01-12

  Peter Hellgren, vd på Consid, och Nathalie Besèr, hållbarhetschef på Consid, debatterar om om vikten av att arbeta mer med hållbarhet inom företag. Ett klimatsmartföretagande är inte bara mer lönsamt, utan även räddningen ur en ekonomisk kris.

  Paradigm
  Pressmeddelande

  Paradigm kan bli Årets Byrå

  2023-01-10

  Varumärkesbyrån Paradigm har nominerats till den prestigefyllda utmärkelsen ”Årets Byrå”. Det är sjunde året i rad som Consids systerbolag finns bland de utvalda byråerna. Den 8 februari avgörs tävlingen på Cirkus i Stockholm.

  Borås Tidning
  Consid i media, Pressmeddelande

  Debattartikel: Framtidens samhälle byggs just nu, men var finns kvinnorna?

  2023-01-09

  Peter Hellgren, vd på Consid, och Anna Edstedt, nationellt ansvarig för jämställdhetsplattformen Q by Consid, debatterar i Borås Tidning om vikten av att få fler kvinnor till it-branschen. Digitaliseringens utveckling håller på att fundamentalt förändra samhället - en utveckling som måste bygga på inkludering och jämställdhet.

  Resumé Martin: AI för marknadsförare
  Consid i media, Pressmeddelande

  Consids Martin Edenström i Resumé: ”Ge kunden vad den vill ha innan kunden själv vet om det”

  2023-01-04

  Martin Edenström skriver i Resumé om hur AI kommer utmana den klassiska marknadsföringen i strävan att ge kunden vad den vill ha - innan kunden själv vet om det.

  Consid i media, Pressklipp

  Consid porträtteras i Corren

  2022-12-28

  Den anrika tidningen Corren har tillägnat Consid i Linköping ett stort reportage med bilder. Särskilt fokus har reportern lagt på att beskriva den speciella Consid-andan. 

  Vasakronan Peter Elgåker
  Consid i media, Pressmeddelande

  Vasakronan uppmärksammar Consid

  2022-12-15

  Vasakronan uppmärksammar Consids vackra kontor och ställer fem frågor till Peter Elgåker, regionansvarig för Consid i Syd.

  Ladda fler