Häng med Consid backstage på Karl-Oskardagarna

Äntligen är det dags för Växjös stora folkfest igen, Karl-Oskardagarna. En helg full av mat, shopping, musik, och självklart Consid. Kom och häng ”backstage” med oss under fredagen.

Consid i Växjö

Klockan 16:00-20:00

Fredagen den 19/8

Häng backstage med Consid

Är du nyfiken på IT-branschen, sugen på veta mer om Consid, eller bara vill mingla tillsammans med andra inom branschen? Då ska du komma och hänga backstage på vårt kontor på Kronobergsgatan i Växjö.

Från klockan 16 bjuder vi på dryck och tilltugg, härlig stämning och spännande samtal inom IT och digitalisering. Ta med dig dina kollegor, gamla pluggkompisar eller kom själv och mingla tillsammans med oss.

Välkommen att anmäla dig via länken nedan, eller droppa in spontant under eftermiddagen.

 

När, var och hur?

När? Fredagen den 19/8 från kl. 16:00

Var? Consid Växjö, Kronobergsgatan 12

Hur? Umgänge, dryck, tilltugg och spännande samtal om digitalisering

 

Anmäl dig via formuläret nedan

Anmäl dig via formuläret nedan senast den 17 augusti. Vi har ett begränsat antal platser och tillämpar först till kvarn-principen.

Vi ser fram emot att träffa dig och ha en trevlig dag tillsammans!

Anmäl dig till detta event

Vad roligt att du vill hänga backstage med oss under Karl-Oskardagarna!

Läs mer om oss

Superföretag 2021
Pressmeddelande, Sverige

Consid är ”Superföretag”

2021-12-08

Sveriges ledande it- och kommunikationsföretag, Consid, har ännu en gång blivit "Årets Superföretag". Det blir nionde gången på raken som Consid får utmärkelsen, som i år tilldelas rekordfå företag.

Karriärföretag 2022
Pressmeddelande

Consid är ”Årets Karriärföretag”

2021-11-16

Sveriges ledande it- och kommunikationsföretag, Consid, har ännu en gång blivit "Årets Karriärföretag". Det blir sjunde gången på raken som Consid får utmärkelsen, som delas ut till de 100 arbetsgivare i Sverige som anses vara mest attraktiva för studenter och yrkesverksamma att göra karriär på.

Norgeetablering
Pressmeddelande, Sverige

Rekordresultat för Consid

2022-03-17

För 16:e året i rad ökar Consids omsättning och resultat kraftigt. Samtidigt anställde företaget över 400 nya medarbetare under 2021. Nu siktar Consid på att spränga tvåmiljardersvallen.

Consid kontor i Växjö, umgängesytor mitt i lokalen
2019-12-09

Växjö

IT-företag med IT-konsulter i Växjö. Vi är din lokala partner i Växjö med kompetens inom IT, management och digital marknadsföring.