Code in the Dark

Välkommen till Code in the Dark på Consid i Örebro

Till anmälan

Consid Örebro bjuder in till en kväll där du får möjligheten att träffa våra kollegor och höra mer om möjligheterna på Consid samt tävla i vår Code in the Dark-tävling över god mat och trevligt sällskap.

12 april 2022

17:30

Consid Örebro

Träffa Considare, käka pizza och koda!

Den 12 April kl 17:30 anordnar vi på Consid i Örebro Code in the Dark på Engelbrektsgatan 4. Kom och se vår fantastiska lokal och träffa några av våra härliga kollegor. Perfekt för dig som undrar vad det finns för arbetsmöjligheter för dig i framtiden.

Under kvällens gång kommer du få höra om Consid och vårat traineeprogram. Du kommer också få möjligheten att mingla med våra kollegor, äta pizza, dricka öl och ställa upp i våran amatörkodnings-tävling ”Code in the Dark”.

 

Vad är Code in the Dark?

Tävlingen går ut på att alla deltagare kommer få se en enkel mall av en hemsida och sedan ska alla deltagare efterlikna denna så gott som möjligt på 20 minuter. Deltagarna får inte kolla hur sin egna hemsida ser ut förens tiden är slut och kodar därför i ”mörkret”.

Kodningen utförs i HTML och CSS och tävlingen kräver enbart baskunskaper. Deltagaren som bäst efterliknat mallen kommer självklart ta hem ett fint pris!

Under tävlingens gång har du tillgång till en handledare som hjälp. Ta med egen dator och inget program behövs laddas ner! Max 20 personer kan delta i tävlingen så anmäl dig nu!

 

Anmäl dig senast 10 april

Sista anmälningsdag till detta event är söndagen den 10 april. Eventet har ett begränsat antal platser, anmälan kan komma att stänga när platserna är fyllda.

Har du frågor? Hör av dig till vår studentambassadör Lukas.

Tips! Det finns bra tutorials på W3schools för att träna upp HTML- och CSS-kunskaperna.

Anmälan till detta event är stängd

Sista anmälningsdag till detta event var den 10/4. Det går därför inte längre att anmäla sig.

Läs mer om Consid

Norge, Pressmeddelande, Sverige

Ny chef för Consid i Gävle

2022-05-20

It- och kommunikationsföretaget Consid expanderar kraftigt i Gävle. De närmaste två åren förväntas satsningen ge ett 40-tal nya arbetstillfällen. Skutskärbon Therese Murdock är Consids nye kontorsansvarige i Gävle och den som ska leda satsningen.

Oslo
Norge, Pressmeddelande, Sverige

Rekordstart för Consid i Norge

2022-05-18

Etableringen av Consid i Norge har fått en rekordstart. På några få månader har företaget anställt ett 20-tal personer, skaffat nytt kontor och ingått avtal med ett 15-tal kunder.

Isac Gunnarsson, studentambassadör i Karlstad, Diana Kalafs, rekryterare HR i Karlstad
Pressmeddelande

Consid Karlstad först att anställa studentambassadör

2022-05-18

It-konsultbolaget Consid växer i rekordfart. För att locka unga talanger till bolaget anställer Karlstadkontoret nu en studentambassadör.

SVD Affärsbragd
Pressmeddelande, Sverige

Consid finalist i SvD Affärsbragd

2022-05-16

Consids grundare, Peter Hellgren och Henrik Sandell, fick flest röster när läsarna fick säga sitt i SvD Affärsbragd. Nu tar en jury vid och den 23 maj meddelas vem som vunnit den prestigefyllda utnämningen.

Ladda fler