Påskäggsjakt med Consid

Hitta upp till 225 000 Robux!

Onsdagen den 5 april kl 17.00 går Consid Easter Egg Hunt av stapeln i 30 städer i Sverige. En påskäggsjakt där Roblox-presentkort på totalt 225 000 Robux står på spel! Dessutom – för varje upphittat påskägg skänker vi en gåva till de drabbade av de fruktansvärda jordskalven genom vår samarbetspartner War Child (läs mer i ”Frågor och svar” nedan).

Ingen anmälan krävs, men fyll i formuläret nedan för att få en påminnelse när det närmar sig.

Vill du delta i äggjakten?

Fyll i formuläret för att få en påminnelse när det närmar sig.

  Frågor och svar

  Easter Egg Hunt 2023

  I 30 städer i Sverige kommer det att finnas påskägg gömda den 5 april kl. 17:00. För att delta i äggjakten så är det bara att anlända till den angivna platsen vid utsatt tid.

  Väl på plats handlar det om att hitta påskägg, vilka innehåller lite olika saker. Du kommer ha chansen att hitta ägg med så väl godsaker som Roblox-presentkort.

  Happy Egg Hunting!

  Consid Easter Egg Hunt går av stapeln den 5 april kl. 17:00.

  Äggjakten kommer att äga rum i 30 städer. Nedan hittar du samtliga städer samt vilken plats i staden som gäller för äggjakten kl. 17:00 den 5 april.

  AlingsåsLilla torget
  BorlängeSveatorget
  BoråsSandwalls Plats
  GävleStortorget/Rådhustorget
  GöteborgVasaparken
  HalmstadStora torg
  HelsingborgKullagatan
  JönköpingRådhusparken
  KalmarStadsparken
  Karlshamn               Östra Piren Karlshamn
  KarlskogaEkmansdalen
  KarlskronaStumholmen
  KarlstadFrödingparken
  KristianstadLilla Torg
  LinköpingTrädgårdsföreningen
  LuleåStadsparken
  LundBantorget
  MalmöStortorget
  NorrköpingKnäppingsborg
  NyköpingCentrum
  SkövdeKyrkparken
  StockholmHumlegårdsparken
  SundsvallHamnparken
  SödertäljeStortorget & Gågatan i Södertälje
  TrelleborgAlgatan
  TrollhättanMaria Alberts Park
  UppsalaStora Torget & Gågatan Svartbäcksgatan
  VäxjöLinneparken
  ÖrebroÖrebro slott

  Nej, du behöver inte anmäla dig i förväg. Om du önskar en påminnelse när det närmar sig så går det bra att fylla i formuläret här ovan.

  Det är snart två månader sedan två förödande jordbävningar och ett antal efterskalv drabbade sydöstra Turkiet och Syrien. Det samlade dödstalet är nu över 50 000, medan mer än 850 000 barn har tvingats lämna sina skadade eller förstörda hem. Många familjer lever i tillfälliga skydd. Jordbävningarna har också orsakat omfattande skador på skolor och annan nödvändig infrastruktur, vilket ytterligare hotar välbefinnandet för människorna där.

  Consids partnerorganisation War Child har mobiliserat en snabbinsats för att möta de akuta behoven hos dem som lever i de förödande efterdyningarna av skalven i främst Syrien. Barnrättsorganisationen finns på plats i Syrien sedan 12 år för att stödja dem som påverkats det långdragna inbördeskriget där.

  – Just nordvästra Syrien har drabbats hårt av inbördeskriget där och redan innan jordskalven var 4,1 miljoner människor beroende av humanitärt bistånd på grund av konflikten, säger Peter Brune som är generalsekreterare för War Child Sverige.

  Området har även drabbats av kolera-utbrott och hårda vinterförhållanden, inklusive kraftiga regn och snöfall. Jordbävningen blev en ytterligare katastrof som drabbat området.

  De insatser som gjordes i det inledande skedet prioriterade människors grundläggande behov, som medicinsk hjälp och vinterkläder. Nu fokuserar War Child, tillsammans med organisationens lokala partners, på att se till att barnen i området får tillgång till psykologisk förstahjälpen, utbildning och skydd.

  – Det är avgörande att barnen nås av psykologisk förstahjälpen tidigt, när traumat är nytt. Det ökar chanserna att barnen ska må bättre på längre sikt. Det är också viktigt att barnens tillvaro normaliseras så snart det bara går. War Childs utbildningsprogram Can’t Wait to Learn är en digital plattform som gör det möjligt för barn i krig och konflikt att ta del av sin utbildning, även under svåra omständigheter, säger Peter Brune.