Digitalt lunchevent - vad kan Consid göra för dig?

Vi välkomnar nya talanger för framtiden

Anmäl dig till luncheventet!

Den 28 september 2021 har du en unik möjlighet att träffa Consid och våra UX-are, utvecklare, och våra rekryterare och höra mer om IT-branschen. Vi vänder oss till dig som är i slutet av din utbildning inom IT på högskola, universitet eller yrkeshögskola i Gävle, Sundsvall eller Uppsala.

28 september 2021

12:15-13:00

Teams

Vad Consid kan göra för dig

Anslut till vår digitala lunchträff och lär känna oss som jobbar på Consid och vad Consid kan göra för dig som nu är i slutet av dina studier. Prata med våra UX-are, utvecklare, och våra rekryterare och hör hur du kan maxa dina chanser att landa ditt drömjobb.

Lär känna oss som arbetsgivare, hur vi arbetar med nyexaminerade talanger och ta reda på vilka möjligheter vi på Consid kan erbjuda dig. Möt flera av våra medarbetare och hör hur vi arbetar och mer om vår framgångsrika verksamhet. Vår bransch står aldrig still utan utvecklas snabbt hela tiden. Vi vet att framtidens IT-bransch skapas av morgondagens skarpaste talanger.

Vi välkomnar nya talanger för framtiden. Vi letar alltid efter nya idéer, kunskaper och perspektiv och vi vill ge dig de råd du behöver för att komma in i arbetslivet. Oavsett om det handlar om ett examensarbete, traineeprogam eller praktikplats. Hör hur vi kan hjälpa dig både nu med att tips och idéer att få ditt första arbete efter studierna och i framtiden med mer seniora tjänster.

Ta chansen att vara med på vårt digitala lunchevent som pågår under 45 minuter i Teams och ställ dina frågor till oss.

Som tack för att du varit med väntar en Foodora-kupong!

 

Antal platser

20 personer

Antalet platser är begränsade så anmäl dig så snart som möjligt nedan.

 

När, var och hur?

Luncheventet hålls via Teams den 28 september 2021 med start klockan 12:15. Det kommer finns utrymme för dina frågor.

Lär dig mer om IT-branschen, Consid och vad vi kan göra för dig!

Jag anmäler mitt intresse att delta i detta digitala luncheventet