Fotbollsevent för studenter i Uppsala

Lär dig mer om karriärmöjligheterna i IT-branschen hos oss på Consid

Till anmälan

Är du student inom IT eller programmering i Uppsala? Den 24 oktober 2022 har du en unik möjlighet att träffa Consid, höra vad vi kan göra för dig och avsluta kvällen med fotbollsmatchen mellan Sirius och Kalmar FF på Studenternas. Vi kommer berätta om Consid, exjobbsmöjligheter, traineeprogram och höra mer om IT-branschen. Vi vänder oss till dig som är i slutet av din utbildning inom IT på högskola eller universitet i Uppsala.

24 oktober 2022

17:30-21.00

Studenternas idrottsplats i Uppsala

Vi välkomnar nya talanger för framtiden i Uppsala!

 

Träffa våra konsulter och lär dig mer om hur vi jobbar inom olika områden

Vi kommer bjuda in 25 studenter till en fotbollsmatch mellan Sirius och Kalmar FF på Studenternas den 24 oktober 2022 kl 17:30.

Lär känna oss som arbetsgivare, hur vi arbetar med nyexaminerade talanger och ta reda på vilka möjligheter vi på Consid kan erbjuda dig. Vi kommer berätta om Consid, möjligheter till examensarbete, traineeprogram, och IT-branschen i stort. Möt flera av våra medarbetare och hör hur vi arbetar. Du kommer också få höra från våra exjobbare, traineer och hur det är att jobba på Consid.

Utöver att vi bjuder dig som student på match så kommer vi även att bjuda på mat och dryck, samt matchbiljetten.

Vår bransch står aldrig still utan utvecklas snabbt hela tiden. Vi vet att framtidens IT-bransch skapas av morgondagens skarpaste talanger.

Antal platser:

25 personer

Det kommer vara först till kvarn, eftersom det bara finns ett begränsat antal biljetter. Det betyder att anmälan är bindande

Anmäl dig i formuläret nedan senast den 9 oktober 2022.

 

Vi ser fram emot att träffa dig och ha en trevlig kväll tillsammans!

Anmäl dig till studentkväll på Studenternas i Uppsala

Anmälan är nu stängd för detta event

Läs mer om Consid

Consid ballonger
Pressmeddelande, Sverige

Consid störst i Sverige på offentlig upphandling

2023-01-26

It- och kommunikationsföretaget Consid vinner flest offentliga upphandlingar av it-tjänster i Sverige. Drygt 400 it-företag tilldelas kontrakt eller ramavtal årligen och enligt Upphandlingsmyndigheten har Consid tagit hem flest upphandlingar. För 2021 handlade det om 28 stycken.

Jonas Ydkvist, ny vd Paradigm
Pressmeddelande, Sverige

Varumärkesveteranen Jonas Ydkvist ny vd för Paradigm

2023-01-23

I slutet av januari återvänder ett välkänt ansikte till Paradigm när den prisbelönta varumärkesbyrån topprekryterar Jonas Ydkvist som ny vd. Jonas Ydkvist representerar en stark vision och har ett brinnande engagemang för att sätta både varumärkesfrågan och Paradigm ännu tydligare på kartan. I ett samtal berättar han om hur ett starkt varumärke påverkar försäljning, lönsamhet och lojalitet.

HallandsHamnar
Pressmeddelande, Varberg

Consid vinner ramavtal med HallandsHamnar

2023-01-20

HallandsHamnar storsatsar på hållbarhet och anlitar samtidigt Consid, Sveriges ledande it- och kommunikationsbolag, att ansvara för företagets kommunikationsarbete. Avtalet löper över fyra år där Consid kommer att bistå med att öka kännedomen om HallandsHamnars verksamhet i både Varberg och Halmstad.

Mjölby kommun
Pressmeddelande

Positiva reaktioner på Mjölby kommuns nya webb

2023-01-19

Mjölby kommun har sjösatt sin nya webb, mjolby.se. Ambitionen är att besökarna snabbt ska kunna hitta information och utföra sina ärenden.

Ladda fler