Fotbollsevent för studenter i Uppsala

Lär dig mer om karriärmöjligheterna i IT-branschen hos oss på Consid

Till anmälan

Är du student inom IT eller programmering i Uppsala? Den 24 oktober 2022 har du en unik möjlighet att träffa Consid, höra vad vi kan göra för dig och avsluta kvällen med fotbollsmatchen mellan Sirius och Kalmar FF på Studenternas. Vi kommer berätta om Consid, exjobbsmöjligheter, traineeprogram och höra mer om IT-branschen. Vi vänder oss till dig som är i slutet av din utbildning inom IT på högskola eller universitet i Uppsala.

24 oktober 2022

17:30-21.00

Studenternas idrottsplats i Uppsala

Vi välkomnar nya talanger för framtiden i Uppsala!

 

Träffa våra konsulter och lär dig mer om hur vi jobbar inom olika områden

Vi kommer bjuda in 25 studenter till en fotbollsmatch mellan Sirius och Kalmar FF på Studenternas den 24 oktober 2022 kl 17:30.

Lär känna oss som arbetsgivare, hur vi arbetar med nyexaminerade talanger och ta reda på vilka möjligheter vi på Consid kan erbjuda dig. Vi kommer berätta om Consid, möjligheter till examensarbete, traineeprogram, och IT-branschen i stort. Möt flera av våra medarbetare och hör hur vi arbetar. Du kommer också få höra från våra exjobbare, traineer och hur det är att jobba på Consid.

Utöver att vi bjuder dig som student på match så kommer vi även att bjuda på mat och dryck, samt matchbiljetten.

Vår bransch står aldrig still utan utvecklas snabbt hela tiden. Vi vet att framtidens IT-bransch skapas av morgondagens skarpaste talanger.

Antal platser:

25 personer

Det kommer vara först till kvarn, eftersom det bara finns ett begränsat antal biljetter. Det betyder att anmälan är bindande

Anmäl dig i formuläret nedan senast den 9 oktober 2022.

 

Vi ser fram emot att träffa dig och ha en trevlig kväll tillsammans!

Anmäl dig till studentkväll på Studenternas i Uppsala

Detta event är fullt, men det går bra att anmäla sig till väntelistan via fomruläret.


  Läs mer om Consid

  Lia och Jenny
  Pressmeddelande

  Erfaren kreatörduo till Consid

  2022-09-30

  Den framgångsrika kreatörduon Jenny Milewski och Lia Eriksson rekryteras till it- och kommunikationsföretaget Consid. Med över 50 års gemensam erfarenhet ska duon stärka Consids CX-erbjudande.

  War Child lanserar utbildningsapp för att hjälpa barn i Ukraina
  Pressmeddelande, War Child

  Ny app ger ukrainska barn utbildning

  2022-09-29

  På uppdrag av Ukrainas utbildnings- och vetenskapsministerium har organsationen War Child lanserat, Can´t Wait to Learn, som hjälper ukrainska barn att fortsätta sin utbildning även under extrema förhållanden.

  Norge
  Norge, Pressklipp, Pressmeddelande

  Succéetablering i Norge

  2022-09-27

  It-företaget Consids expansion till Norge har blivit en succé. Efter bara ett halvår har kontoret redan ett 30-tal anställda och ytterligare ett tiotal är på väg in.

  Gefle IF Award
  Pressmeddelande, Sverige

  Maja Westling tilldelas Consid Gefle IF Award

  2022-09-24

  Årets Consid Gefle IF Award går till mittfältaren Maja Westling som spelar i Gefle IF:s damlag. Stipendiet delas ut för att uppmärksamma kvinnliga förebilder inom sporten.

  Ladda fler