Hybridarbete - dagens och framtidens vinnare

I samband med Företagssalongen i Karlstad så bjuder vi in till denna föreläsning

Till anmälan

Varmt välkommen att lyssna på Ann Svallings föreläsningen om Hybridarbete under Företagssalongen på Elite Stadshotellet i Karlstad den 8 september. Hon kommer med interaktiva inslag dela med sig om våra insikter och tips under hennes föreläsning.

8 september 2022

14.00-14.20

Företagssalongen på Elite Stadshotellet i Karlstad

Varmt välkommen på föreläsning om Hybridarbete på Företagssalongen i Karlstad

Vi bjuder in till en föreläsningen Hybridarbete – dagens och framtidens vinnare, med Ann Svalling på Företagssalongen 8 september 2022 på Elite Stadshotellet i Karlstad.

Ann Svalling, affärsutvecklare och konsultchef på Consid, kommer dela med sig av våra insikter och tips under hennes föreläsning om Hybridarbete.

Under de framtida 12 månaderna planerar allt fler organisationer att övergå till ett hybridsystem med distans- och kontorsarbete för sina kontor. Det gäller därmed att dra nytta av de digitala och fysiska möjligheterna i arbetslivet, nu och i framtiden. Hybridarbetsplatsen ger anställda större flexibilitet och gör arbetsgivare mer attraktiva på arbetsmarknaden.

Men det innebär också nya utmaningar för att få det att lyckas, så hur lyckas vi då? Inom ramen för den nya hybridarbetsplatsen finns alltså också fallgropar att se upp för på ett individuellt och organisatoriskt plan. Vi ger er flera tips på vägen.

Anmälan krävs.

Fri entré

Datum

8 september 2022

Tid

kl.14.00-14.20

Plats

Företagssalongen på Elite Stadshotellet i Karlstad. Kungsgatan 22.

Lokal

Handelskammaren, plan 3

Talare

Ann Svalling, Consid

 

Anmälan

Anmäl dig via formuläret nedan. Önskar ni att någon mer följer med, be denne också anmäla sig via formuläret nedan. Välkommen!

 

Här kan du läsa mer om Företagssalongen den 8 september 2022.

Anmäl dig till Hybridarbete - dagens och framtidens vinnare

Fyll i dina uppgifter för att anmäla dig till föreläsningen

  Kontakta oss

  Ann Svalling, konsultchef och affärsutvecklare på Consid

  Ann Svalling

  Konsultchef & affärsutvecklare

  ann.svalling@consid.se 070-897 95 48 Read More

  Läs mer om Consid

  H22
  Pressmeddelande, Sverige

  Consid och Riksbyggen arrangerar The Mobility Challenge

  2021-12-15

  Under mässan H22 City Expo i Helsingborg, skapas en fysisk mötesplats för de viktiga samtalen. Consid och Riksbyggen finns på plats och arrangerar app-tävlingen The Mobility Challenge under mässan.

  karriärföretag 2021
  Pressmeddelande

  Consid är Karriärföretag – för sjätte året i rad

  2020-11-16

  För sjätte året i rad blir IT- och kommunikationsföretaget Consid utsedd till "Årets Karriärföretag". Utmärkelsen delas ut till de 100 arbetsgivare i Sverige som anses vara mest attraktiva för studenter och yrkesverksamma att göra karriär på.

  Henrik Sandell
  Pressmeddelande, Sverige

  Consid: Sveriges Bästa Arbetsgivare

  2021-11-22

  Consid kammar hem förstapriset som Sveriges Bästa Arbetsgivare. Det visar den årliga undersökningen "Sveriges Bästa Arbetsgivare", som genomförs av employer branding-företaget Universum.

  H22
  Event

  The Mobility Challenge

  Många studenter har antagit utmaningen och skickat in tävlingsbidrag till The Mobility Challange 2022, ett samarbete mellan Riksbyggen och Consid. Vinnarna är KJJ Studio från Jönköping University.

  Plats: H22, Helsingborg