Inspirationskväll hos Consid i Stockholm

Lär dig mer och inspireras inom tech-innovation & effektiva processer från spelvärlden

Till anmälan

Varmt välkommen på en kväll hos Consid fylld av inspiration och kunskap, där vi bjuder på två inspirationsföreläsningar. Lär dig mer om agil utveckling från spelbranschen och hur innovation inom tech kan effektiviseras.

7 december 2022

17:00 – 18:30

Consid, Kungsgatan 2, Stockhol

Tech-innovation & effektiva processer från spelvärlden

Varmt välkommen till oss på Consid i Stockholm där vi bjuder in till en kväll fylld av inspiration och kunskap inom två minst sagt aktuella ämnen,

Du kommer under kvällen att få lyssna till två gästföreläsare. Peter Hovarth från Ubisoft Sverige / Avalanche Studios kommer prata om agila effektiva processer från spelvärlden och Joal Sunnehall, venture lead & co-founder på Desifer, kommer prata om hur man effektiviserar innovation genom att experimentera istället för att analysera.

Anmäl dig till eventet via formuläret längre ned på denna sida.

 

Talare under kvällen

Du kommer under kvällen att få lyssna till två inspirerande talare:

Peter Horvath, Ubisoft Sverige / Avalanche Studios, kommer att prata om agil utveckling och proaktiv progress, med erfarenhet från avancerad programmering och utveckling inom spelvärlden. Erfarenheter, kunskap och best practice i världsklass baserat på agil utveckling från den internationella spelvärlden.

Joel Sunnehall, venture lead & co-founder på Desifer, ger föreläsningen “Sluta analysera – börja experimentera”. Många nya idéer och affärsinitiativ beslutas och genomförs alldeles för tidigt. Kanske för att de ser oemotståndliga ut och är rationellt försvarbara i avancerade kalkyler, för att sedan visa sig vara rena fantasier. Detta trots att de flesta företag idag lagrar signifikanta mängder data, tex om kunder, i förhoppningen om att kunna fatta beslut på fakta. ”Business experiments” / affärsexperiment handlar om att reducera risken i idéer som ser bra ut i teorin, men som kanske inte fungerar i praktiken. Det är en metod och ett tankesätt för strukturerat experimenterade och ”test and learn”.

 

Kvällens agenda

17:00: Vi öppnar dörrarna och du är varmt välkommen.

17:45: Första inspirationsföreläsningen.

18:10: Andra inspirationsföreläsningen.

18:30 och framåt: Mingel

 

Ta chansen och anmäl dig idag

Vi ser fram emot att träffa dig hos oss på Consid i Stockholm. Anmäl dig till detta evenemang via formuläret nedan. Observera att det finns ett maximalt antal platser. Varmt välkommen på en kväll fylld med inspiration hos oss.

Vill du inspireras inom tech-innovation och effektiva metoder?

Anmäl dig till detta event idag

  Läs mer om Consid

  Consid ballonger
  Pressmeddelande, Sverige

  Consid störst i Sverige på offentlig upphandling

  2 dagar sedan

  It- och kommunikationsföretaget Consid vinner flest offentliga upphandlingar av it-tjänster i Sverige. Drygt 400 it-företag tilldelas kontrakt eller ramavtal årligen och enligt Upphandlingsmyndigheten har Consid tagit hem flest upphandlingar. För 2021 handlade det om 28 stycken.

  Jonas Ydkvist, ny vd Paradigm
  Pressmeddelande, Sverige

  Varumärkesveteranen Jonas Ydkvist ny vd för Paradigm

  2023-01-23

  I slutet av januari återvänder ett välkänt ansikte till Paradigm när den prisbelönta varumärkesbyrån topprekryterar Jonas Ydkvist som ny vd. Jonas Ydkvist representerar en stark vision och har ett brinnande engagemang för att sätta både varumärkesfrågan och Paradigm ännu tydligare på kartan. I ett samtal berättar han om hur ett starkt varumärke påverkar försäljning, lönsamhet och lojalitet.

  HallandsHamnar
  Pressmeddelande, Varberg

  Consid vinner ramavtal med HallandsHamnar

  2023-01-20

  HallandsHamnar storsatsar på hållbarhet och anlitar samtidigt Consid, Sveriges ledande it- och kommunikationsbolag, att ansvara för företagets kommunikationsarbete. Avtalet löper över fyra år där Consid kommer att bistå med att öka kännedomen om HallandsHamnars verksamhet i både Varberg och Halmstad.

  Mjölby kommun
  Pressmeddelande

  Positiva reaktioner på Mjölby kommuns nya webb

  2023-01-19

  Mjölby kommun har sjösatt sin nya webb, mjolby.se. Ambitionen är att besökarna snabbt ska kunna hitta information och utföra sina ärenden.

  Ladda fler