Q Meet i Nyköping för kvinnliga IT-studenter

Q Meet • Nyköping • 20 oktober 2022

Är du kvinna och studerar systemutveckling på Campus Nyköping? Då är du varmt välkommen till oss på Consid i Nyköping torsdagen den 20 oktober 2022 för att umgås, nätverka och höra vad vi kan göra för dig som student.

20 oktober 2022

17:30

Consid Nyköping

Varmt välkommen på Q Meet med Q by Consid för kvinnliga IT-studenter i Nyköping!

Consid slår upp dörrarna för kvinnliga studenter, som studerar systemutveckling på Campus Nyköping, till vårt kontor för mingel, nätverkande och höra mer om hur vi jobbar på Consid.

När, var och hur?

När: Den 20 oktober kl. 17:30 och framåt

Var: Consid Nyköping, Östra storgatan 3

Hur: Vi bjuder på goda snittar och dryck, umgänge och inspiration

Vad händer under kvällen?

En kväll för dig som är IT-student och vill veta mer om vilka vi på Consid är, mingla, nätverka och äta tillsammans. Tanken för kvällen kommer vara att du som student får träffa oss kvinnor på Consid i Nyköping som jobbar i branschen och få höra mer om de roller och projekt som finns och hur en arbetsdag skulle kunna se ut.

Det kommer finnas något gott att äta och dricka under kvällen samt chansen att möta flera av våra medarbetare som gärna svarar på frågor och kan berätta mer om Consid.

Få möjligheten att lär känna oss som arbetsgivare, hur vi arbetar med nyexaminerade talanger och ta reda på vilka möjligheter vi på Consid kan erbjuda dig. Vi kommer berätta om oss, möjligheter till examensarbete, traineeprogram, och IT-branschen i stort.

Anmälan

Anmäl dig gärna via formuläret nedan senast den 13 oktober 2022. Vi har ett begränsat antal platser och tillämpar först till kvarn-principen.

Vi ser fram emot att träffa dig och ha en härlig kväll tillsammans!

Q Meet i Nyköping i oktober 2022 för kvinnliga IT-studenter

Om Q by Consid

Q by Consid [tidigare Q Rendezvous] är Consids community för jämställdhet – en plattform genom vilken vi verkar för en ökad jämställdhet inom techbranschen. Detta genom initiativen Q Community, Q Meet, Q Mentoria & eQualizer, samt att driva opinion inom ämnet i branschen och i samhället. Läs mer om Q by Consid och bli en del av vårt digitala community.

Anmäl dig till eventet Q Meet för kvinnliga IT-studenter i Nyköping

Vänligen fyll i dina uppgifter i formuläret


  Läs mer om Consid

  Lia och Jenny
  Pressmeddelande

  Erfaren kreatörduo till Consid

  2022-09-30

  Den framgångsrika kreatörduon Jenny Milewski och Lia Eriksson rekryteras till it- och kommunikationsföretaget Consid. Med över 50 års gemensam erfarenhet ska duon stärka Consids CX-erbjudande.

  War Child lanserar utbildningsapp för att hjälpa barn i Ukraina
  Pressmeddelande, War Child

  Ny app ger ukrainska barn utbildning

  2022-09-29

  På uppdrag av Ukrainas utbildnings- och vetenskapsministerium har organsationen War Child lanserat, Can´t Wait to Learn, som hjälper ukrainska barn att fortsätta sin utbildning även under extrema förhållanden.

  Norge
  Norge, Pressklipp, Pressmeddelande

  Succéetablering i Norge

  2022-09-27

  It-företaget Consids expansion till Norge har blivit en succé. Efter bara ett halvår har kontoret redan ett 30-tal anställda och ytterligare ett tiotal är på väg in.

  Gefle IF Award
  Pressmeddelande, Sverige

  Maja Westling tilldelas Consid Gefle IF Award

  2022-09-24

  Årets Consid Gefle IF Award går till mittfältaren Maja Westling som spelar i Gefle IF:s damlag. Stipendiet delas ut för att uppmärksamma kvinnliga förebilder inom sporten.

  Ladda fler