Q Meet Örebro

Q Meet • Örebro • 26 april 2023

26 april 2023

17.30

Consid Örebro

Varmt välkommen till Q Meet i Örebro!

Varmt välkommen till en inspirerande kväll tillsammans med Q by Consid i Örebro!

Under kvällen kommer Ann Svalling, affärsutvecklare och konsultchef, tillsammans med Linnéa Ingman, livscoach och mindfullness instruktör, med interaktiva inslag dela med sig av insikter när det kommer till hur vi kan hjälpa oss själva att må bättre och uppnå maximal vardagseffektivitet.

NÄR? Onsdagen den 26 april klockan 17.30-21.30

VAR? Consid, Engelbrektsgatan 4 Örebro

HUR? Vi bjuder på lättare tilltugg och dryck, nätverkande och föredrag av Ann Svalling och Linnéa Ingman.

Kvällens talare

Linnéa Ingman är utbildad livscoach och mindfullness instruktör. Hennes arbete som coach kombinerar mental träning, för att ge dig konkreta verktyg för att stärkas mentalt, och mindfullness för att hjälpa till i processen att lyssna inåt och komma till insikt snabbare. Ann Svalling har en lång karriär bakom sig som affärsutvecklare, konsultchef och föreläsare. Genom interaktiva föreläsningar delar Ann med sig av tips och råd för en bättre hälsa och hur man uppnår maximal vardagseffektivitet.

 

Hur anmäler jag mig?

Anmäl dig i formuläret nedan så snart som möjligt men absolut senast den 24 april.

 

Om Q by Consid

Q by Consid [tidigare Q Rendezvous] är Consids community för jämställdhet – en plattform genom vilken vi verkar för en ökad jämställdhet inom techbranschen. Detta genom initiativen Q Community, Q Meet, Q Mentoria & eQualizer, samt att driva opinion inom ämnet i branschen och i samhället. Läs mer om Q by Consid och bli en del av vårt digitala community.

 

Anmäl dig till eventet Q Meet i Örebro

  Läs mer om Consid

  Consid i media, Pressmeddelande

  Fullsatt på Morning Talk by Consid

  2 dagar sedan

  Under fredagen arrangerades ytterligare ett Morning Talk by Consid, denna gång på temat AI. Consids nationella AI-expert, Patrik Zetterström, inledde med en omvärldsspaning och därefter diskuterades frågan i ett panelsamtal med representanter från olika branscher. Sörmlands Nyheter var med på plats och rapporterade.

  Pressmeddelande

  Fullsatt när åtta företag pitchade sina idéer på Perfect Pitch

  2023-06-01

  Consids vd och grundare Peter Hellgren var med i juryn när Perfect Pitch anordnades i Jönköping.

  Pressmeddelande

  Pride Month: HBTQIA+ rättigheter inom teknik

  2023-06-01

  Idag inleds Pride Month världen över till minne av Stonewall-upproret och i syfte att belysa hbtqia+ gemensamma kamp för lika rättigheter. I Linköping anordnar Sankt Kors och East Sweden Tech Women en frukostpanel i Ebbepark om inkludering i arbetslivet. I panelen finns bland andra Johanna Hjalmarsson, UX-designer på Consid.

  Människor som firar med konfetti
  Pressklipp, Pressmeddelande

  Consid nomineras till prestigefyllda Human Growth Award 2023

  2023-05-31

  Consid har nominerats till HR-branschens finaste pris, Human Growth Award. Consid är ett av 15 företag som nu har chansen att ta hem utmärkelsen för 2023.

  Ladda fler