Student-AW och Quiz-turnering med Consid i Stockholm

Event • Consid Stockholm • 4 maj 2023

Studerar du informationsteknik, data- och systemvetenskap, datateknik eller liknande utbildning i Stockholm? Då är du välkommen på studentkväll torsdagen den 4 maj på Consid i Stockholm. Här får du möjligheten att höra mer om Consid och vårt traineeprogram, samt tävla mot andra studenter i en underhållande quiz-turnering. Vi välkomnar alla oavsett vilken termin du går!

4 maj 2023

17:30

Consid Stockholm, Kungsgatan 2

Välkommen på Student-AW och Quiz- turnering hos Consid i Stockholm

Vad händer under kvällen?

Vi kommer bjuda på mat och dryck, ni får lära känna oss som arbetsgivare, hur vi arbetar med nyexaminerade talanger och ta reda på vilka möjligheter som finns här på Consid. Vi kommer att berätta om Consid som arbetsgivare, vårt traineeprogram, vårt mentorskapsprogram Q Mentoria och mycket mer! Vi kommer även att anordna en quiz- turnering där ni i olika grupper tävlar mot varandra. Självklart utlovas fina priser i potten!

När, var och hur?

När? 4 maj 2023, kl. 17.30 och framåt
Var? Consid Stockholm, Kungsgatan 2
Hur? Mingel, umgänge, mat och dryck, samt quiz- turnering!

Anmälan

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan senast måndag 1/5. Då det är begränsat antal platser kommer vi återkomma efter er intresseanmälan med en inbjudan till kvällen. Om du anmält dig och fått en plats men inte kan komma, meddela detta så snart som möjligt till frida.sparrings@consid.se.

Vi ser fram emot att träffa dig och ha en härlig kväll tillsammans!

Anmäl dig till detta studentevent

Fyll i dina uppgifter för att säkra en plats till detta event


  Läs mer om Consid

  Consid i media, Pressmeddelande

  Fullsatt på Morning Talk by Consid

  2 dagar sedan

  Under fredagen arrangerades ytterligare ett Morning Talk by Consid, denna gång på temat AI. Consids nationella AI-expert, Patrik Zetterström, inledde med en omvärldsspaning och därefter diskuterades frågan i ett panelsamtal med representanter från olika branscher. Sörmlands Nyheter var med på plats och rapporterade.

  Pressmeddelande

  Fullsatt när åtta företag pitchade sina idéer på Perfect Pitch

  2023-06-01

  Consids vd och grundare Peter Hellgren var med i juryn när Perfect Pitch anordnades i Jönköping.

  Pressmeddelande

  Pride Month: HBTQIA+ rättigheter inom teknik

  2023-06-01

  Idag inleds Pride Month världen över till minne av Stonewall-upproret och i syfte att belysa hbtqia+ gemensamma kamp för lika rättigheter. I Linköping anordnar Sankt Kors och East Sweden Tech Women en frukostpanel i Ebbepark om inkludering i arbetslivet. I panelen finns bland andra Johanna Hjalmarsson, UX-designer på Consid.

  Människor som firar med konfetti
  Pressklipp, Pressmeddelande

  Consid nomineras till prestigefyllda Human Growth Award 2023

  2023-05-31

  Consid har nominerats till HR-branschens finaste pris, Human Growth Award. Consid är ett av 15 företag som nu har chansen att ta hem utmärkelsen för 2023.

  Ladda fler