Studenteventet - Code in the Dark - i Örebro

Till anmälan

Är du YH-student inom IT eller programmering i Örebro? Den 11 oktober 2022 har du en unik möjlighet att träffa Consid, höra vad vi kan göra för dig och delta i vår kodtävling ”Code in the Dark”. Förutom att tävla så kommer vi berätta om Consid, examensarbete, traineeprogram och mer om IT-branschen. Vi vänder oss till dig som är i slutet av din yrkesutbildning inom IT i Örebro.

11 oktober 2022

18:00 och framåt

Consid Örebro

Varmt välkommen till studenteventet – Code in the Dark

Kom och häng med oss på vårt kontor i Örebro tisdagen den 11 oktober 2022 för att umgås, äta, tävla, höra mer om vårt traineeprogram och om hur vi jobbar på Consid.

När och var?

Datum: 11/10 2022
Tid: 18:00 och framåt
Adress: Engelbrektsgatan 4, Consid Örebro

Vad händer under kvällen?

Umgänge, mingel och möjligheten att delta på vår roliga kodtävling ”Code in the Dark”.

Det kommer finnas något gott att äta och dricka under kvällen samt chansen att möta flera av våra medarbetare som gärna svarar på frågor och kan berätta mer om Consid.

Lär även känna oss som arbetsgivare, hur vi arbetar med nyexaminerade talanger och ta reda på vilka möjligheter vi på Consid kan erbjuda dig. Vi kommer berätta om Consid, möjligheter till examensarbete, traineeprogram och IT-branschen i stort.

Om tävlingen Code in the Dark

Code in the dark går ut på att återskapa en simpel bild med hjälp av ren HTML och CSS kod. Du har begränsad tid på dig att slutföra uppdraget och du får endast se texteditorn under skapandet. Du har alltså inte möjlighet att se resultatet av din kod förrän tiden är slut. De bästa från kvalen går sedan vidare till en final. Tävlingen avslutats med att vi har en vinnare.

Praktisk information

  • Förkunskaper: Simpel HTML, CSS kunskap behövs
  • Ta med egen dator
  • 30 platser

Anmälan

Anmäl dig i formuläret nedan senast den 7 oktober 2022. Det är begränsat antal platser så först till kvarn! Om du anmält dig och inte kan komma, meddela detta så snart som möjligt till nora.stenberg@consid.se.

Vi ser fram emot att träffa dig och ha en trevlig och givande kväll tillsammans!

Anmäl dig till eventet

Anmälan är nu stängd till detta event

Läs mer om Consid

Pressmeddelande, Sverige

Consid vinner omfattande ramavtal med Kammarkollegiet

4 timmar sedan

It- och kommunikationsbolaget Consid vinner upphandlingen av ramavtal med Kammarkollegiet. Det är andra ramavtalet för Consid med Kammarkollegiet på kort tid. Ramavtalet avser it-konsulter inom ledning och styrning och rör sig om ett totalt värde av 1 200 000 000 kronor, över fyra år. 

Dalahäst
Pressmeddelande

Per Thulemark leder Consids expansion i Dalarna

2022-11-30

Per Thulemark, tidigare CIO på Leksands kommun, är etableringsansvarig när nordens snabbast växande it- och kommunikationsbolag, Consid, kommer till Dalarna. Etableringen innebära ett 40-tal nya jobb under de kommande två åren och ambitionen är att skapa nya hållbara arbetstillfällen i regionen.

Oslo
Norge, Pressmeddelande

Consid skriver prestigefullt avtal med Oslo kommune

2022-11-23

Sveriges ledande it- och kommunikations bolag Consid har på korttid efter sin expansion till Oslo redan hunnit göra sig ett namn på den norska marknaden. Företaget har vunnit ett eftertraktat avtal med Norges största arbetsgivare, Oslo Kommune. Ramavtalet sträcker sig över fyra år med ett totalt värde på 650 miljoner norska kronor.

Hamburg
Pressmeddelande

Consid expanderar till Tyskland

2022-11-22

Consid, ett av Sveriges största it-företag, expanderar nu till Tyskland. Företaget siktar på att ha över 130 anställda före utgången 2024. Målsättningen är att bli störst i norra Europa inom fem år. 

Ladda fler