Studentkväll på Consid i Jönköping

Till anmälan

Är du student inom IT eller programmering i Jönköping? Onsdagen den 12 oktober 2022 har du en unik möjlighet att träffa Consid, höra om teknisk projektledning, lär dig mer om Sitevision och UX/UI. Du kommer få träffa några av våra konsulter och vi kommer berätta om vad vi kan göra för dig. Vi vänder oss till dig som är i slutet av din utbildning inom IT i Jönköping.

12 oktober 2022

17:30 och framåt

Consid Jönköping

Varmt välkommen till vår studentkväll i Jönköping

Kom och häng med oss på vårt kontor i Jönköping den 12 oktober 2022 för att mingla, äta, lära dig om UX/UI, teknisk projektledning, CMS och höra mer om hur vi jobbar på Consid.

Vad händer under kvällen?

En kväll för dig som är student är du inbjuden att lyssna på intressanta föreläsningar om UX/UI-design, teknisk projektledning och Sitevision. Det kommer finnas något gott att äta och dricka under kvällen och få chansen att möta flera av konsulter som gärna svarar på frågor och kan berätta mer om Consid.

Få möjligheten att lär känna oss som arbetsgivare, hur vi arbetar med nyexaminerade talanger och ta reda på vilka möjligheter vi på Consid kan erbjuda dig. Vi kommer berätta om Consid, möjligheter till examensarbete, traineeprogram, och IT-branschen i stort.

När, var och hur?

När? 12 oktober 2022 kl. 17:30. Föreläsningarna drar igång vid 18:00.
Var? Consid Jönköping, Lillsjöraden 22.
Hur? Umgänge, mat, dryck, intressanta föreläsningar och information om Consid.

Oavsett om du bara kan vara med en kort stund eller hela kvällen så är du välkommen. Har ni tänkt gå till akademien på kvällen, så kan ni börja här!

Anmälan

Anmäl dig gärna via formuläret nedan senast den 10 oktober 2022. Vi har ett begränsat antal platser och tillämpar först till kvarn-principen.

Vi ser fram emot att träffa dig och ha en härlig kväll tillsammans!

Anmäl dig till eventet

Anmälan är nu stängd till detta event

Läs mer om Consid

Consid ballonger
Pressmeddelande, Sverige

Consid störst i Sverige på offentlig upphandling

2023-01-26

It- och kommunikationsföretaget Consid vinner flest offentliga upphandlingar av it-tjänster i Sverige. Drygt 400 it-företag tilldelas kontrakt eller ramavtal årligen och enligt Upphandlingsmyndigheten har Consid tagit hem flest upphandlingar. För 2021 handlade det om 28 stycken.

Jonas Ydkvist, ny vd Paradigm
Pressmeddelande, Sverige

Varumärkesveteranen Jonas Ydkvist ny vd för Paradigm

2023-01-23

I slutet av januari återvänder ett välkänt ansikte till Paradigm när den prisbelönta varumärkesbyrån topprekryterar Jonas Ydkvist som ny vd. Jonas Ydkvist representerar en stark vision och har ett brinnande engagemang för att sätta både varumärkesfrågan och Paradigm ännu tydligare på kartan. I ett samtal berättar han om hur ett starkt varumärke påverkar försäljning, lönsamhet och lojalitet.

HallandsHamnar
Pressmeddelande, Varberg

Consid vinner ramavtal med HallandsHamnar

2023-01-20

HallandsHamnar storsatsar på hållbarhet och anlitar samtidigt Consid, Sveriges ledande it- och kommunikationsbolag, att ansvara för företagets kommunikationsarbete. Avtalet löper över fyra år där Consid kommer att bistå med att öka kännedomen om HallandsHamnars verksamhet i både Varberg och Halmstad.

Mjölby kommun
Pressmeddelande

Positiva reaktioner på Mjölby kommuns nya webb

2023-01-19

Mjölby kommun har sjösatt sin nya webb, mjolby.se. Ambitionen är att besökarna snabbt ska kunna hitta information och utföra sina ärenden.

Ladda fler