Studentkväll med Q by Consid Jönköping

Q Studentkväll • Jönköping • 12 april 2023

12 april 2023

17.30

Consid Jönköping

Varmt välkommen till studentkväll med Q by Consid i Jönköping!

Identifierar du dig som kvinna eller icke-binär och är student inom it, programmering eller kommunikation? Då får du inte missa Q by Consids studentkväll i Jönköping!
Kom och häng med oss på vårt kontor i Jönköping den 12 april för att mingla, äta och lyssna på några av våra inspirerande kvinnliga konsulter som berättar om sin resa inom it-branschen.

Vad händer under kvällen?

Detta är en kväll för dig som identifierar dig som kvinna eller icke-binär och är student inom it, programmering eller kommunikation.

Du är  inbjuden till vårt kontor i Jönköping för att lyssna på tre av våra fantastiska kvinnor på Consid och deras resa inom IT-branchen samt lära dig mer om Q by Consid och vårt mentorskapsprogram.
Det kommer finnas något gott att äta och dricka under kvällen och chansen att möta flera av våra kvinnliga konsulter som gärna svarar på frågor.

När, var och hur?

När? Onsdagen den 12 april klockan 17.30

Var? Consid Jönköping, Lillsjöraden 22

Hur? Vi öppnar dörrarna 17.30 och bjuder på något att äta och dricka. Runt 18.00 välkomnar vi kvällens talare för ett inspirerande föredrag om deras resa inom it-branschen.

Hur anmäler jag mig?

Anmäl dig i formuläret nedan så snart som möjligt men absolut senast den 11 april.

 

Om Q by Consid

Q by Consid [tidigare Q Rendezvous] är Consids community för jämställdhet – en plattform genom vilken vi verkar för en ökad jämställdhet inom techbranschen. Detta genom initiativen Q Community, Q Meet, Q Mentoria & eQualizer, samt att driva opinion inom ämnet i branschen och i samhället. Läs mer om Q by Consid och bli en del av vårt digitala community.

 

Anmäl dig till eventet studentkväll med Q by Consid

  Läs mer om Consid

  Pressmeddelande

  Fullsatt när åtta företag pitchade sina idéer på Perfect Pitch

  2023-06-01

  Consids vd och grundare Peter Hellgren var med i juryn när Perfect Pitch anordnades i Jönköping.

  Pressmeddelande

  Pride Month: HBTQIA+ rättigheter inom teknik

  2023-06-01

  Idag inleds Pride Month världen över till minne av Stonewall-upproret och i syfte att belysa hbtqia+ gemensamma kamp för lika rättigheter. I Linköping anordnar Sankt Kors och East Sweden Tech Women en frukostpanel i Ebbepark om inkludering i arbetslivet. I panelen finns bland andra Johanna Hjalmarsson, UX-designer på Consid.

  Människor som firar med konfetti
  Pressklipp, Pressmeddelande

  Consid nomineras till prestigefyllda Human Growth Award 2023

  2023-05-31

  Consid har nominerats till HR-branschens finaste pris, Human Growth Award. Consid är ett av 15 företag som nu har chansen att ta hem utmärkelsen för 2023.

  Jan Bidner, kontorschef på Consid i Umeå
  Pressklipp, Pressmeddelande, Umeå

  Consid topprekryterar i Umeå

  2023-05-30

  It-företaget Consid etablerade sig i Umeå i början av 2023. Nu har företaget gjort klart med tre nya toppnamn till kontoret.

  Ladda fler