Studentkväll i Uppsala med ölprovning

Lär dig mer om karriärmöjligheterna i IT-branschen hos oss på Consid

Till anmälan

Kom och umgås med oss på vårt kontor i Uppsala den 21 mars 2023. Förutom att presentera Consid och vilka vi är så bjuds det på en exklusiv ölprovning! Anmäl dig senast den 16 mars, antalet platser är begränsade.

21 mars 2023

18:00 och framåt

Consid Uppsala, Påvel Snickares gränd 12

Varmt välkommen på studentkväll hos Consid i Uppsala!

Är du student inom IT eller programmering i Uppsala? Den 21 mars 2023 har du nu en unik möjlighet att delta i en ölprovning tillsammans med Consid.

Du kommer att få chansen att lära känna oss som arbetsgivare, hur vi arbetar med nya talanger och vilka möjligheter vi har att erbjuda just dig. Vi kommer att berätta om Consid, möjligheter för examensarbete, traineeprogram och IT-branschen i stort.

Detta event är för dig som är i slutet av din utbildning inom IT på högskola eller universitet i Uppsala.

 

Vad händer under kvällen?

Vi bjuder in 30 studenter för en kväll fylld av spännande upplevelser och nya möten. Du kommer inte bara få lära dig mer om oss som arbetsgivare och våra möjligheter för er karriär, utan du kommer även att få smaka på ett urval av världens mest fascinerande ölsorter. Vår egen konsult tillika ölexpert kommer att guida dig genom smakerna, berätta om varje ölsorts historia och hjälpa dig att upptäcka nya favoriter.

Du kommer att få möjlighet att träffa flera av våra medarbetare och höra om deras erfarenheter. Vi vill ge dig en riktigt trevlig kväll och bjuder på mat och dryck samt en spännande ölprovning. Vi hoppas att du vill delta i denna unika möjlighet att förkovra dig såväl som att träffa oss på Consid.

 

Anmäl dig idag – begränsat antal platser

Antalet platser är begränsat till 30 personer och först till kvarn gäller. Se till att anmäla dig senast den 16 mars 2023.  Anmälan är bindande, så meddela oss gärna i god tid ifall du får förhinder.

Vi ser fram emot att träffa dig och ha en minnesvärd kväll tillsammans!

Anmäl dig till eventet

Fyll i dina uppgifter för att säkra din plats till eventet


  Läs mer om Consid

  Consid deltar i
  Pressmeddelande, Sverige

  Consid deltar i ”Rebuilding Ukraine”

  1 timme sedan

  Vid ett högnivåmöte på Norrsken Foundation höll Consids hållbarhetsansvariga, Nathalie Besèr, nyligen ett föredrag om hur Consid fokuserar på psykosocialt stöd och digital utbildning  till de ukrainska barnen.

  Trelleborgs Allehanda - Debatt Ukraina
  Consid i media, Pressklipp, Pressmeddelande, Sverige, Trelleborg, War Child

  Consid i pressen: Företagen måste göra mer för Ukraina

  1 dag sedan

  Olof Odier, kontorschef för Consid skriver i Trelleborgs Allehanda om hur även företag måste kliva in och stötta Ukraina. Consid tog tidigt beslutet att bistå med både ekonomiskt stöd till de som drabbats och erbjöd även flyktingar från kriget möjligheten att flytta till Sverige tillsammans med sina familjer och få arbeta på företaget. 

  SYDÖSTRAN
  Consid i media, Karlskoga, Pressmeddelande, Sverige

  Consid i pressen: ”Vi söker ständigt nya kollegor”

  2023-03-22

  Sydöstran intervjuar Elin Santonsson och Patrik Assarsson på Consid i artikelserien "Här finns jobben". I artikeln får man läsa om Consids tillväxt, det ständiga behovet av nya medarbetare och vad it faktiskt innebär. 

  Dagens Opinion
  Consid i media, Pressmeddelande, Sverige

  Dagens Opinion rapporterar om Consids AI-erbjudande

  2023-03-20

  Dagens Opinion rapporterar om Consids kommunikationserbjudande och hur det senaste inom AI påverkar erbjudandet. 

  Ladda fler