Ta kontroll över er app-strategi

Utveckla appar effektivt och långsiktigt

Se webbinariet

I en värld med fler alternativ och valmöjligheter än någonsin är det viktigt att få koll på vad som är rätt för just din organisation. Lär dig hålla ihop er app-strategi samt att utveckla appar långsiktigt och effektivt under detta webbinarium.

Utveckla appar långsiktigt och effektivt

Vi lever i en tid där valmöjligheterna kopplade till apputveckling och -förvaltning är större än någonsin. Det är därför viktigare än någonsin att ha koll på vilka tekniker och plattformar som passar bäst för just er organisation.

Har ni en befintlig app som behöver vidareutvecklas? Står ni i valet och kvalet att utveckla en ny app? Funderar ni på ifall PWA, Cross-platform eller Native passar er app bäst? Oavsett hur er organisation ser ut och vilken skara av appar ni sitter med, eller har planer på att utveckla, så kommer du under dessa 45 minuter att lära dig mer om hur man håller ihop sin app-strategi på ett effektivt sätt.

 

Vem håller i webbinariet?

Du får under webbinariet lyssna till Martin Alléus, CTO på Consid Mobility. Martin har sedan han grundade Appcorn 2009, som sedan 2018 är en del av Consid, jobbat med allt från idé och strategi till utveckling och förvaltning av mobilitets- och applösningar åt världsledande varumärken.

Du kommer under detta lunchwebbinarium att få lyssna till Martins presentation under ungefär 30 minuter följt av möjligheten att ställa frågor till Martin, som kommer göra allt för att reda ut dina frågetecken kring appstrategier.

 

Vad kommer jag lära mig?

Vad kommer jag lära mig?

 • Ta kontroll över era befintliga appar – så förvaltar och vidareutvecklar man sina appar på bästa sätt.
 • Att testa & hänga med i utvecklingen – upptäck problemen och lös dem innan de uppstår
 • PWA – vad är det och hur ska man förhålla sig till det?
 • Cross-platform vs. Native – vad passar bäst för er?
 • Mobilanpassad webb vs. Native?

 

Anmäl dig till webbinariet idag

För att säkra din plats till detta webbinarium så fyller du i dina uppgifter i formuläret här nedan. Anmälan krävs för att du ska kunna ansluta till webbinariet. Vi ses den 1 mars!

Talare under detta webbinarium

Martin Alléus, Consid Mobility

Martin Alléus

CTO på Consid Mobility

Martin grundade 2009 vad som skulle bli ett av Sveriges främsta appföretag, som sedan 2018...

Martin grundade 2009 vad som skulle bli ett av Sveriges främsta appföretag, som sedan 2018 är en del av Consid, och har sedan starten jobbat med allt från idé och strategi till utveckling och förvaltning av mobilitets- och applösningar åt världsledande varumärken.

martin.alleus@consid.se 070-723 78 94 Läs mer

Vill du se detta webbinarium?

Fyll i dina uppgifter för att titta på det i efterhand

  Läs mer om Consid

  Dagens Opinion
  Consid i media, Pressmeddelande, Sverige

  Dagens Opinion rapporterar om Consids AI-erbjudande

  2 dagar sedan

  Dagens Opinion rapporterar om Consids kommunikationserbjudande och hur det senaste inom AI påverkar erbjudandet. 

  Consid i NWT.
  Pressmeddelande, Sverige

  NWT rapporterar om Consids unika företagskultur

  2023-03-15

  NWT publicerar ett omfattande reportage om Consids unika företagskultur. I artikeln kan man läsa att "vägen till framgång är medarbetare som trivs på jobbet". Följ med reportern på ett besök i det gamla postkontoret i Karlstad.

  Hamburg
  Pressmeddelande, Sverige

  Rekordetablering av Consid i Hamburg

  2023-03-14

  Consid har fått en fantastisk start med sin expansion till Hamburg, Tyskland. Med en dedikerad försäljningschef och ett team på cirka 20 anställda är företaget redo att göra en varaktig inverkan på den tyska marknaden.

  Consid i media, Pressmeddelande, Sverige

  IDG: Hon ska leda Consids nya datasatsning

  2023-03-13

  Bland de senaste “branschflyttarna” riktar IDG.se och Computer Sweden strålkastarljuset på Consids topprekrytering och datasatsning. Carolina Mohlin är ett välkänt namn med över 15 års erfarenhet inom it- och konsultbranschen, inklusive ledande roller på Advectas och Capgemini. 

  Consid flyttar in i SEB-palatset
  Pressmeddelande, Sverige

  Consid flyttar in i SEB-palatset i Örebro

  2023-03-10

  Det K-märkta marmorhuset mitt i city har i 110 år tjänat som bank, nu väntar ett nytt kapitel ihop med it- och kommunikationsbolaget Consid. Flyttbilarna är lastade och inredningen nedplockad. Tidigt 2024 väntas allt vara på plats för den nya hyresgästen.

  Pressmeddelande, Sverige

  Consid skriver nytt avtal med Skolinspektionen

  2023-03-09

  It- och kommunikation bolaget Consid skriver nytt avtal med Skolinspektionen. Uppdraget avser Agilt konsultstöd för Microsoft Dynamics CRM och blir ytterligare ett avtal i ett redan fyra år långt samarbete. Avtalet löper över fyra år med ett totalt värde på 60 000 000 kronor.

  Sundsvalls kommun
  Pressmeddelande, Sverige

  Sundsvalls kommun i topp bland webbar

  2023-03-08

  Sundsvalls kommuns webbplats är en av Sveriges bästa kommunala webbplatser. Det visar en jämförelse som Webperf gjort av alla svenska kommuners webbplatsers prestanda. Det är it- och kommunikationsbolaget Consid som ligger bakom webben.

  Västerbottens-kurriren om Consids etablering i Umeå
  Consid i media, Pressmeddelande, Sverige

  Snabbt växande bolag till Umeå – ”Ser en enorm potential”

  2023-03-07

  Nu står det klart att it- och kommunikationsföretaget Consid etablerar sig i Umeå. Inom två år räknar företaget med att ha anställt minst 30 personer.

  Elitfönsters nya kundwebb, mobil och laptop
  Pressmeddelande, Sverige

  Succé-lansering av Elitfönsters nya webb – leads ökade med 500%

  2023-03-06

  Det anrika företaget Elitfönster fortsätter ligga i framkant och befäster sin position som marknadsledande när det kommer till både fönster och innovativt teknikanvändande. På bara några veckor har företagets nya webbplats resulterat i att antalet leads ökat med 500%. Ett kvitto på att nytänkande lönar sig. Vi möter några av personerna bakom succéprojektet för att prata mer om ambitionen, lanseringen och framtiden.

  Tord Strømdal i Corren
  Consid i media, Pressklipp, Pressmeddelande

  Corren uppmärksammar Consids Ukrainasatsning

  2023-03-02

  Tidningen Corren skriver ett långt reportage om Consids satsning för att stötta Ukraina. I reportaget porträtteras Tord Strømdal, projektledare och verksamhetsarkitekt på Consid i Linköping.

  Carolina Mohlin, business line manager för Data & Insights
  Pressmeddelande, Sverige

  Carolina Mohlin ny Business Line Manager när Consid storsatsar

  2023-03-01

  Consid storsatsar på Data & Insight och rekryterar erfarna Carolina Mohlin som ny Busniess Line Manager. Consid har länge jobbat med kunder inom områden som digital transformation, Cloud-tjänster, App-utveckling, IoT och AI. Nu ska Consid, med Carolina Mohlin i spetsen, hjälpa kunderna att ta ytterligare ett steg 

  Consid i media, Pressklipp, Pressmeddelande

  JP uppmärksammar att Peter Hellgren är mäktigast inom tech

  2023-02-28

  Jönköpings Posten uppmärksammar att Consids vd, Peter Hellgren, utnämnts till en av de mäktigaste inom tech i Sverige. 

  Ladda fler