The Mobility Challenge

En tävling inom mobilitetslösningar anordnad av Consid & Riksbyggen

Rösta!

Många studenter har antagit utmaningen och skickat in tävlingsbidrag till The Mobility Challange 2022, ett samarbete mellan Riksbyggen och Consid. Läs mer om tävlingen och rösta fram vinnaren av The Mobility Challange 2022 från och med 1 juni.

Röstningen pågår 30 maj - 30 juni

Lösningar för ett hållbart samhälle

Vinnarna åker till Smart City Summit

Årets stora tävling inom mobilitet

Många studenter har nu skickat in sina tävlingsbidrag till The Mobility Challange 2022 – en tävling anordnad av Consid och Riksbyggen som prisar den mest innovativa och skalbara mobilitetslösningen som bidrar till ett mer mobilt och hållbart samhälle.

Lösningarna baseras på ett verkligt case med verklig data, nämligen Riksbyggens nya kvarter Spårvagnshallarna som i detta nu byggs i Helsingborg.

 

Bidragen ställs ut under H22

Tävlingsbidragen har nu granskats av en jury som valt ut tre finalister. Dessa tre tävlingsbidrag kommer att ställas ut under H22 City Expo i Helsingborg i Kv. Spårvagnshallarna. Där kommer man kunna rösta dels fysiskt men även digitalt på de tre finalistbidragen. För öppettider, se nedan länk.

Öppettider under H22

Den lösning med flest röster den 30 juni kan titulera sig vinnare av The Mobility Challenge 2022 och vinner en resa till Smart City Summit. Där kommer vinnarna få lära dig det allra senaste om mobilitet och hållbarhet.

 

Vilka sitter i juryn?

I juryn sitter några av Sveriges främsta experter inom bostadsutveckling, apputveckling och digital transformation. Det är nedan individers samlade bedömningar som kommer utse de tre finalisterna i The Mobility Challenge:

  • Mårten Nilsson, affärsområdesansvarig på Consid Mobility
  • Martin Alléus, CTO på Consid Mobility
  • Elisabeth Paulsson, kontorsansvarig på Consid Helsingborg
  • Theodor Alexandris, marknadsområdeschef Skåne på Riksbyggen

 

Vad är en mobilitetslösning?

Ordet mobilitet är synonymt med rörlighet. Termen mobilitetslösning syftar därför i detta fall på en teknisk lösning (app, webbapp eller liknande) som bidrar till att på ett enklare och mer hållbart sätt förflytta sig. Detta genom att ge råd och tips baserat på data vilket kan genereras genom exempelvis uppkopplade enheter och integrationer mot andra appar och/eller system.

 

När börjar, och hur länge pågår, tävlingen?

The Mobility Challenge började den 1 februari 2022 och pågår till och med att H22 City Expo avslutas, den 30 juni. Vi är nu inne i tävlingens andra fas och de tre finalisterna är utsedda.

Fas 2: 30 maj – 30 juni

Tävlingens andra fas pågår mellan 30 maj och 30 juni, då de tre finalisternas tävlingsbidrag ställs ut i Kv. Spårvagnshallarna i Helsingborg under H22. Det är då möjligt för allmänheten att rösta på det bidrag man föredrar. Röstning är möjlig både fysiskt på plats och digitalt. Det bidrag med flest röster den 30 juni vinner The Mobility Challenge 2022. Besök spårvagnshallarna och hjälp oss rösta fram vinnaren av The Mobility Challenge 2022 eller rösta här nedan, från och med 30 maj.

 

Arrangörer av The Mobility Challenge

Riksbyggen logotyp

Consid logotyp

Tävlingsperioden är nu avslutad

Röstningen öppnar här den 30 maj

Vill du veta mer? Kontakta oss

Joakim Andersson Consid Göteborg

Joakim Andersson

Head of Digital Marketing

joakim.andersson@consid.se 073-232 68 33 Read More