Utveckla rätt produkter & tjänster

Med målgrupp, efterfråga och resultat i fokus.

Till anmälan

Att gå från idé till färdig produkt eller tjänst, som på riktigt efterfrågas av marknaden, är ett stort steg. Det finns många sätt att göra det på, men man måste fokusera på rätt saker. Inspireras och lär dig mer om detta den 29 mars i detta lunchwebbinarium.

29 mars 2023

12:00-12:45

Online

Lös verkliga problem på önskvärda sätt

Oavsett bransch och företag så står vi alla inför samma utmaning – att hela tiden innovera och möta marknaden med nya, och rätt typ av, tjänster och produkter. Vi vill alla ligga steget före vad gäller innovation och produktutveckling, oavsett om det handlar om appar, e-handel, prenumerationstjänster, interna system eller fysiska produkter.

Sitter ni med idéer som ni vill förverkliga? Eller utmaningar ni behöver ta er förbi? Då har ni kommit en bit på vägen. Men vad är då egentligen nästa steg? Och hur säkerställer ni att ni löser problem som är värda att lösa – och att det finns en marknad för era lösningar?

Under detta webbinarium lär du dig allt om hur man utvecklar produkter och tjänster som av marknaden är önskvärda. På riktigt. Lär er tänka bortom tekniken och fokusera på de verkliga problemen. Från idé till lansering.

 

Vem håller i webbinariet?

Du får under webbinariet lyssna till Magnus Osbeck, Business Line Manager inom New Business på Consid. Magnus har lång erfarenhet som entreprenör och produktutvecklare. Han har även lång erfarenhet som innovationsansvarig hos flera stora koncerner, där han drivit många utvecklingsprojekt. Sedan ett halvår tillbaka leder han Consids satsning inom New Business med fokus på innovation och digital affärsutveckling.

Du kommer under detta lunchwebbinarium att få lyssna till Magnus presentation under ungefär 30 minuter följt av möjligheten att ställa frågor till Magnus, som kommer göra allt för att reda ut dina frågetecken kring innovation och produkt-/tjänsteutveckling.

 

Vad kommer jag lära mig?

Under dessa 45 minuter kommer du att lära dig:

 • Hur du går från idé till att utveckla rätt produkter och tjänster.
 • Hur man får tekniken att inte bli en friktion som hämmar kreativiteten.
 • Vad en ”innovation sweet spot” är, samt vad den innebär för just er organisation.
 • Hur man säkerställer att man utvecklar produkter och tjänster som marknaden verkligen efterfrågar.
 • Att värdera risker och effektivt testa nya lösningar.

 

Anmäl dig till webbinariet idag

För att säkra din plats till detta webbinarium så fyller du i dina uppgifter i formuläret här nedan. Anmälan krävs för att du ska kunna ansluta till webbinariet. Vi ses den 29 mars.

Talare under detta webbinarium

Magnus Osbeck, Business Line Manager inom innovation och digital affärsutveckling på Consid

Magnus Osbeck

Business Line Manager inom innovation och digital affärsutveckling

Magnus har lång erfarenhet som entreprenör och produktutvecklare. Han har även lång erfarenhet som innovationsansvarig...

Magnus har lång erfarenhet som entreprenör och produktutvecklare. Han har även lång erfarenhet som innovationsansvarig hos flera stora koncerner, där han drivit många utvecklingsprojekt. Idag driver han Consids erbjudande New Business som fokuserar på att hjälpa företag med innovation och digital affärsutveckling.

magnus.osbeck@consid.se 070-262 62 12 Läs mer

Vill du se detta webbinarium?

Anmäl dig kostnadsfritt i formuläret nedan


  Läs mer om Consid

  Consid deltar i
  Pressmeddelande, Sverige

  Consid deltar i ”Rebuilding Ukraine”

  8 timmar sedan

  Vid ett högnivåmöte på Norrsken Foundation höll Consids hållbarhetsansvariga, Nathalie Besèr, nyligen ett föredrag om hur Consid fokuserar på psykosocialt stöd och digital utbildning  till de ukrainska barnen.

  Trelleborgs Allehanda - Debatt Ukraina
  Consid i media, Pressklipp, Pressmeddelande, Sverige, Trelleborg, War Child

  Consid i pressen: Företagen måste göra mer för Ukraina

  1 dag sedan

  Olof Odier, kontorschef för Consid skriver i Trelleborgs Allehanda om hur även företag måste kliva in och stötta Ukraina. Consid tog tidigt beslutet att bistå med både ekonomiskt stöd till de som drabbats och erbjöd även flyktingar från kriget möjligheten att flytta till Sverige tillsammans med sina familjer och få arbeta på företaget. 

  SYDÖSTRAN
  Consid i media, Karlskoga, Pressmeddelande, Sverige

  Consid i pressen: ”Vi söker ständigt nya kollegor”

  2023-03-22

  Sydöstran intervjuar Elin Santonsson och Patrik Assarsson på Consid i artikelserien "Här finns jobben". I artikeln får man läsa om Consids tillväxt, det ständiga behovet av nya medarbetare och vad it faktiskt innebär. 

  Dagens Opinion
  Consid i media, Pressmeddelande, Sverige

  Dagens Opinion rapporterar om Consids AI-erbjudande

  2023-03-20

  Dagens Opinion rapporterar om Consids kommunikationserbjudande och hur det senaste inom AI påverkar erbjudandet. 

  Consid i NWT.
  Pressmeddelande, Sverige

  NWT rapporterar om Consids unika företagskultur

  2023-03-15

  NWT publicerar ett omfattande reportage om Consids unika företagskultur. I artikeln kan man läsa att "vägen till framgång är medarbetare som trivs på jobbet". Följ med reportern på ett besök i det gamla postkontoret i Karlstad.

  Hamburg
  Pressmeddelande, Sverige

  Rekordetablering av Consid i Hamburg

  2023-03-14

  Consid har fått en fantastisk start med sin expansion till Hamburg, Tyskland. Med en dedikerad försäljningschef och ett team på cirka 20 anställda är företaget redo att göra en varaktig inverkan på den tyska marknaden.

  Consid i media, Pressmeddelande, Sverige

  IDG: Hon ska leda Consids nya datasatsning

  2023-03-13

  Bland de senaste “branschflyttarna” riktar IDG.se och Computer Sweden strålkastarljuset på Consids topprekrytering och datasatsning. Carolina Mohlin är ett välkänt namn med över 15 års erfarenhet inom it- och konsultbranschen, inklusive ledande roller på Advectas och Capgemini. 

  Consid flyttar in i SEB-palatset
  Pressmeddelande, Sverige

  Consid flyttar in i SEB-palatset i Örebro

  2023-03-10

  Det K-märkta marmorhuset mitt i city har i 110 år tjänat som bank, nu väntar ett nytt kapitel ihop med it- och kommunikationsbolaget Consid. Flyttbilarna är lastade och inredningen nedplockad. Tidigt 2024 väntas allt vara på plats för den nya hyresgästen.

  Pressmeddelande, Sverige

  Consid skriver nytt avtal med Skolinspektionen

  2023-03-09

  It- och kommunikation bolaget Consid skriver nytt avtal med Skolinspektionen. Uppdraget avser Agilt konsultstöd för Microsoft Dynamics CRM och blir ytterligare ett avtal i ett redan fyra år långt samarbete. Avtalet löper över fyra år med ett totalt värde på 60 000 000 kronor.

  Sundsvalls kommun
  Pressmeddelande, Sverige

  Sundsvalls kommun i topp bland webbar

  2023-03-08

  Sundsvalls kommuns webbplats är en av Sveriges bästa kommunala webbplatser. Det visar en jämförelse som Webperf gjort av alla svenska kommuners webbplatsers prestanda. Det är it- och kommunikationsbolaget Consid som ligger bakom webben.

  Västerbottens-kurriren om Consids etablering i Umeå
  Consid i media, Pressmeddelande, Sverige

  Snabbt växande bolag till Umeå – ”Ser en enorm potential”

  2023-03-07

  Nu står det klart att it- och kommunikationsföretaget Consid etablerar sig i Umeå. Inom två år räknar företaget med att ha anställt minst 30 personer.

  Elitfönsters nya kundwebb, mobil och laptop
  Pressmeddelande, Sverige

  Succé-lansering av Elitfönsters nya webb – leads ökade med 500%

  2023-03-06

  Det anrika företaget Elitfönster fortsätter ligga i framkant och befäster sin position som marknadsledande när det kommer till både fönster och innovativt teknikanvändande. På bara några veckor har företagets nya webbplats resulterat i att antalet leads ökat med 500%. Ett kvitto på att nytänkande lönar sig. Vi möter några av personerna bakom succéprojektet för att prata mer om ambitionen, lanseringen och framtiden.

  Ladda fler