UX-AW & Figma-konferens på Consid i Karlstad

Event • Consid Karlstad • 16 november 2022

Säkra en plats

Vi som brinner lite extra för UX runt omkring Karlstad träffas för nätverkande, mingel, mat och dryck på Consids kontor i Karlstad. Under kvällen följer vi även Schema2022 – Figmas virtuella konferens om Designsystem. Varmt välkommen för att ta del av de senaste trenderna.

16 november 2022

16:30 – 21:30

Consid Karlstad

Välkommen på UX-kväll hos Consid i Karlstad!

UX-intresserade samlas i samband med Figmas virtuella konferens Schema2022 – om Designsystem. Det är ett ypperligt tillfälle att samla UX-kollegor i branschen för en rolig och förhoppningsvis lärorik kväll. Förutom en hel del kunskap och insikter så bjuds det även på pizza, öl, snacks och möjligheter till mingel. Se därför till att skriva upp den 16 november 2022 i kalendern och anmäla dig redan nu.

 

Agenda för kvällen

16:30 Mingel och mat
17:00-21:00 Figmas virtuella seminarium om designsystem
21:30 Vi rundar av

 

Värdar för kvällen

Elin Åberg, UX Designer på Consid
Elin är en målfokuserad person vars största drivkraft, i sin yrkesroll, är att hitta skärningspunkten där kundens och användarens nytta uppstår. Hennes analytiska förmåga är en av hennes starkaste egenskaper.

Adam Janäng Smideborn, UX Lead & Konsultchef på Consid
Med erfarenheter från bland annat front end-utveckling, effektkartläggning, tillgänglighetsarbete och grafisk formgivning har Adam en stor bredd och förståelse för olika verksamheter och olika typer av uppdrag.

Daniel Friberg, Front End-utvecklare & Konsultchef på Consid
Daniel tvekar inte att ta sig an nya utmaningar och lösa det som behöver lösas. Han har stor erfarenhet från bl a e-handel och interna system och trivs med att samarbeta med designers och back end-utvecklare.

 

När, var och hur?

När: Onsdag 16 november 2022, kl. 16:30-21:30

Var: Consid Karlstad, Kungsgatan 6

Hur: Vi bjuder på mat, dryck, mingel och inspirerande föreläsningar

Det är välkommet att ta med sig en eller flera kollegor som brinner för UX. Se till att samtliga anmäler sig separat via formuläret på denna sida.

 

Säkra din plats till detta event

Anmäl dig till detta event via formuläret nedan. Observera att det finns ett maximalt antal platser och att anmälan därför kan komma att stänga innan sista anmälningsdag, som är den 14 november 2022.

Vi ser fram emot att träffa dig och ha en trevlig och lärorik kväll tillsammans!

Anmäl dig till detta event

Anmälan är nu stängd för detta event

Läs mer om Consid

Dalahäst
Pressmeddelande

Per Thulemark leder Consids expansion i Dalarna

2022-11-30

Per Thulemark, tidigare CIO på Leksands kommun, är etableringsansvarig när nordens snabbast växande it- och kommunikationsbolag, Consid, kommer till Dalarna. Etableringen innebära ett 40-tal nya jobb under de kommande två åren och ambitionen är att skapa nya hållbara arbetstillfällen i regionen.

Oslo
Norge, Pressmeddelande

Consid skriver prestigefullt avtal med Oslo kommune

2022-11-23

Sveriges ledande it- och kommunikations bolag Consid har på korttid efter sin expansion till Oslo redan hunnit göra sig ett namn på den norska marknaden. Företaget har vunnit ett eftertraktat avtal med Norges största arbetsgivare, Oslo Kommune. Ramavtalet sträcker sig över fyra år med ett totalt värde på 650 miljoner norska kronor.

Hamburg
Pressmeddelande

Consid expanderar till Tyskland

2022-11-22

Consid, ett av Sveriges största it-företag, expanderar nu till Tyskland. Företaget siktar på att ha över 130 anställda före utgången 2024. Målsättningen är att bli störst i norra Europa inom fem år. 

Dagens industri
Consid i media, Pressmeddelande, Sverige

Dagens industri om Consid: De är bäst i Sverige

2022-11-17

Hur väl arbetsgivare lever upp till sina medarbetares förväntningar är en viktig måttstock för trivsel. Årets lista över Sveriges bästa arbetsgivare toppas för andra året i rad av konsultbolaget Consid.

Pressmeddelande, Sverige

Consid är Sveriges bästa arbetsgivare – andra året i rad

2022-11-16

För andra året i rad har Consid utsetts till Sveriges Bästa Arbetsgivare. Undersökningen genomförs bland företagets egna medarbetare och avslöjar hur de bedömer sin nuvarande arbetsgivare utifrån ett antal faktorer.

Jönköpings-Posten
Consid i media, Sverige

Jönköpings-Posten: vd Peter Hellgren om miljardbolagets supersiffrorna

2022-11-16

Jönköpings-Posten: "Under en tid som präglas av höga elpriser och allt tunnare plånböcker hos konsumenterna presenterar Consid ännu en stark kvartalsrapport. Enligt vd Peter Hellgren finns det flera förklaringar till varför de har lyckats."

Karriärföretag 2023
Pressmeddelande, Sverige

Consid utnämnda till Karriärföretag för åttonde året i rad

2022-11-15

Sveriges ledande it- och kommunikationsföretag, Consid, har utsett till Karriärföretag 2023. Det är åttonde året i rad som Consid får ta emot den prestigefulla utmärkelsen som delas ut till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Dany Lamm
Pressmeddelande

Årets digitala förebilder korade

2022-11-12

Årets digitala förebilder prisades under den årliga Considgalan på lördagskvällen i Stadshuset i Stockholm. Årets digitala influencer blev Björn Ulvaeus, Årets eQualizer blev Bianca Kronlöf, Årets digitala stjärnskott  blev Peta Tungårnden – Adoore och Dany Lam prisades med Årets digitala hederspris.

Ladda fler