Vikten av att vara datadriven

Skapa långsiktigt värde med data

Webbinarium med fokus på data, att bli datadriven och det långsiktiga värde du kan skapa genom att vara datadriven. Ta del av konkreta exempel och appliceringar från fastighetsbranschen i detta webbinarium.

Skapa långsiktigt värde med data

Som bolag är det viktigt att vara medveten om den pågående digitala transformationen. Att samla in och analysera data är en avgörande del av att bli en datadriven organisation, vilket kan öka effektiviteten och öppna upp för nya möjligheter.

Under detta webbinarium kommer du få ta del av kunskaper och erfarenheter kring digitalisering och att jobba datadrivet, med konkreta exempel från fastighetssektorn. Amir Chizari, grundare och vd på Netblocks, och Carolina Mohlin, Business Line Manager Data & insights på Consid, kommer att guida dig genom följande teman:

 • Lärdomar kring digitalisering: Det är viktigt att ha en förståelse för vad digitalisering innebär och hur det kan tillämpas på fastighetsbranschen. Ta del av erfarenheter och lärdomar från fastighetsbranschen.
 • Hur man blir datadriven och vad det innebär: Att vara datadriven innebär att använda data för att ta beslut och driva verksamheten framåt. Detta kan uppnås genom att ha rätt system på plats för att samla in, lagra och analysera data.
 • Vad man kan göra med datan när man väl samlat in den: När man väl har samlat in data är det viktigt att veta hur man kan använda den för att ta rätt beslut och förbättra verksamheten. Detta kan innefatta allt från att optimera underhållsplaner & optimera driftnetto till att förbättra kundupplevelsen.
 • Värdet av att vara datadriven och jobba med analys och mätning: Genom att vara datadriven kan du få bättre insikter i er verksamhet och fatta mer informerade beslut. Detta kan i sin tur öka lönsamheten och skapa långsiktig framgång.

 

Vad kommer jag lära mig?

Under dessa 45 minuter kommer du att lära dig:

 • Framgångsfaktorer inom digital transformation, med konkreta exempel från fastighetssektorn.
 • Vad det innebär att bli datadriven.
 • Hur man som bolag kan dra nytta av data.
 • Värdet av att jobba med datadrivna beslut.
 • Inspiration och exempel på hur man kan lyckas inom området.

 

Låter detta som något för dig?

För att se detta kostnadsfria webbinarium så fyller du i dina uppgifter i formuläret här nedan.

Vill du se detta webbinarium?

Se direkt

Talare under detta webbinarium

Carolina Mohlin, business line manager för Data & Insights

Carolina Mohlin

Business Line Manager inom Data & Insights

Carolina Mohlin har en gedigen erfarenhet av analytics-lösningar och business intelligence, med insikter från över...

Carolina Mohlin har en gedigen erfarenhet av analytics-lösningar och business intelligence, med insikter från över 15 år inom it- och konsultbranschen. I rollen som Business Line Manager hjälper Carolina företag att uppnå datadriven framgång och leder Consids satsning inom området.

carolina.mohlin@consid.se 072-0679067 Läs mer

Amir Chizari

Grundare & vd, Netblocks

Amir har över 20 års erfarenhet inom IT, där han ägnat de 15 senaste av...

Amir har över 20 års erfarenhet inom IT, där han ägnat de 15 senaste av dessa inom fastighetsbranschen, bland annat som CIO och CDO på Riksbyggen. Sedan september är han vd på Netblocks - bolaget han själv grundat som hjälper fastighetsägare att komma närmare sina nästa lyckade beslut.

Läs mer

Titta på detta webbinarium

Fyll i dina uppgifter för att ta del av detta webbinarium

  Läs mer om Consid

  Consid i media, Pressmeddelande

  Fullsatt på Morning Talk by Consid

  2 dagar sedan

  Under fredagen arrangerades ytterligare ett Morning Talk by Consid, denna gång på temat AI. Consids nationella AI-expert, Patrik Zetterström, inledde med en omvärldsspaning och därefter diskuterades frågan i ett panelsamtal med representanter från olika branscher. Sörmlands Nyheter var med på plats och rapporterade.

  Pressmeddelande

  Fullsatt när åtta företag pitchade sina idéer på Perfect Pitch

  2023-06-01

  Consids vd och grundare Peter Hellgren var med i juryn när Perfect Pitch anordnades i Jönköping.

  Pressmeddelande

  Pride Month: HBTQIA+ rättigheter inom teknik

  2023-06-01

  Idag inleds Pride Month världen över till minne av Stonewall-upproret och i syfte att belysa hbtqia+ gemensamma kamp för lika rättigheter. I Linköping anordnar Sankt Kors och East Sweden Tech Women en frukostpanel i Ebbepark om inkludering i arbetslivet. I panelen finns bland andra Johanna Hjalmarsson, UX-designer på Consid.

  Människor som firar med konfetti
  Pressklipp, Pressmeddelande

  Consid nomineras till prestigefyllda Human Growth Award 2023

  2023-05-31

  Consid har nominerats till HR-branschens finaste pris, Human Growth Award. Consid är ett av 15 företag som nu har chansen att ta hem utmärkelsen för 2023.

  Jan Bidner, kontorschef på Consid i Umeå
  Pressklipp, Pressmeddelande, Umeå

  Consid topprekryterar i Umeå

  2023-05-30

  It-företaget Consid etablerade sig i Umeå i början av 2023. Nu har företaget gjort klart med tre nya toppnamn till kontoret.

  Kollegor som arbetar tillsammans på kontor.
  Consid i media, Pressklipp, Pressmeddelande

  Debatt: Företagens ansvar ökar i en kris

  2023-05-29

  Consids Per Thulemark och Peter Hellgren skriver i Borlänge tidning om företagens ansvar för att hantera kriser på ett ansvarsfullt sätt.

  Digi.no rapporterar om Consids nya Oslokontor
  Consid i media, Norge, Pressklipp, Pressmeddelande

  Consid i media: Digi rapporterar om nya kontoret i Oslo

  2023-05-26

  Consid flyttar i december till ett nytt kontor på exklusiva Karl Johans gate, mitt i hjärtat av Oslo. Steffen Breen intervjuades i Digi om det nya kontoret.

  Pressmeddelande, Sverige

  IT- och kommunikationsföretaget expanderar i Jönköping

  2023-05-26

  Consid har vuxit ur sina 1100 kvm lokaler i Atollen i Jönköping och bygger ut med ytterligare 360 kvm i samma fastighet. Totalt delar de 140 medarbetarna på nära 1500 kvm, med direkt utsikt över Munksjön.

  Consid i media, Pressmeddelande, Sverige

  Ellinor Hallett: Är allt prioriterat, så är inget prioriterat

  2023-05-25

  Consids projektledare och Sitevisionspecialist Ellinor Hallett, som utsågs till Sitevisions Most Valuable Professional 2022, gästar Sitevisions blogg och skriver om vikten av att prioritera på sin webbplats och hur man lyckas. 

  Danmark, Pressklipp, Pressmeddelande

  Consid blir granne med Tivoli – flyttar in på klassiska H.C. Andersen boulevard i Köpenhamn

  2023-05-24

  It-företaget Consid har hittat sitt nya hem i Köpenhamn. I början av maj flyttade företaget in på H.C. Andersen boulevard i centrala Köpenhamn.

  IT-Watch rapporterar om Consid i Danmark.
  Consid i media, Danmark, Pressklipp, Pressmeddelande

  Consid i pressen: IT Watch rapporterar om Consids första halvår i Danmark

  2023-05-22

  IT-Watch rapporterar i en längre intervju med Consids Danmarkschef Carl Hagberg om företagets första halvår i landet och planerna framöver.

  Personer som minglar under event.
  Consid i media, Pressmeddelande

  Consid i pressen: Jämställt kontor i mansdominerad bransch

  2023-05-17

  I Sörmlands medias affärsbilaga kan man den 17 maj läsa om Consids i Eskilstuna som är en av få arbetsplatser i den mansdominerade it-branschen som har uppnått en jämn könsfördelning. I reportaget intervjuas bland annat Annika Virtanen, Anders Lundberg och Anna Johansson som berättar mer om Consids olika intiativ för att skapa en mer inkluderande techbransch - både internt på Consid och externt inom hela branschen. 

  Ladda fler