Flytta till Oslo - Consid fixar biffen!

Kliar det i fingrarna efter nya äventyr? Längtar du efter storstadspuls med norsk inramning? Pirrar det lite extra när vi säger att en flytt till Oslo kan bli verklighet – och att vi fixar biffen? Bra – då hoppas vi snart få höra av dig.

Var med och skapa Norges bästa arbetsplats!

Alldeles nyligen tog vi vårt första, stora steg utanför Sveriges gränser, korsade gränsen till Norge och satte ner Consid-flaggan i Oslo – ett efterlängtat nedslag i Consids historia. Nu pågår ett intensivt arbete för att utveckla vårt första kontor i vårt grannland i väst och vi vill erbjuda dig möjligheten att vara med oss på denna resa. Och inte nog med det – vi fixar flyttbestyr och boende till dig i Oslo!

Vad innebär detta för mig?

Vi erbjuder dig en spännande arbetsvardag hos en av Nordens ledande aktörer inom IT, affärsutveckling och kommunikation. Vi bistår med flyttbestyr i samband med flytten och erbjuder boende i Oslo under 12 månader.

Vem söker vi?

Vi söker erfarna lösningsarkitekter och utvecklare inom .NET, Java, Episerver, AWS och Azure som är redo för nya äventyr och vill vara en betydande spelare i att driva vår etablering och tillväxt i Norge framåt.

Hur går det till?

Skicka din ansökan via formuläret nedan så kontaktar vi dig för en vidare dialog.

Let’s do Oslo together, shall we?

Ja, vad roligt, jag vill flytta till Oslo!

Ansök här!
– Vi är redo att bygga Norges bästa arbetsplats, var med på resan du också!

Simon Hoof, CEO Consid Norge

Skicka in din ansökan idag

    Nyfiken och vill veta mer? Hör av dig!

    http://Simon%20Hoof,%20Förvärvs-%20och%20etableringsansvarig%20på%20Consid

    Simon Hoof

    Förvärvs- och etableringsansvarig

    simon.hoof@consid.se 076-822 31 66