Consids 20-årsjubileum

Göteborg / Vasagatan 54 / 1920-talstema

Vi passerar under år 2020 en milstolpe som är värd att fira, nämligen att vi funnits i 20 år. Och vi vill att du ska vara med och fira detta.

Consids resa startade i en tvåa i Vetlanda år 2000. IT-kraschen som skedde strax därefter kunde inte sänka det nystartade bolaget. Åren gick och tillväxten började ta fart på allvar. Resten är historia.

Idag, 20 år senare, finns Consid på 20 olika orter, har närmare 1000 anställda och en tillväxtresa som pekar spikrakt uppåt. Karriärföretag 5 år i rad, Gasellföretag 8 år i rad, Superföretag 7 år i rad och Sveriges bästa arbetsgivare är några av de framgångar vi är extra stolta över och som tyder på att det vi gör är rätt.

Vi menar inte på något sätt att skryta. Vi är bara så otroligt stolta över att vi, tillsammans med världens bästa kunder och medarbetare, är med och digitaliserar Sverige och skapar en ljusare framtid för vårt land och för nästa generation. Detta vill vi givetvis fira tillsammans med dig genom att bjuda in till en sprakande 20-årsfest.

När? Datum TBA.
Var? Consid, Vasagatan 54, 411 37 Göteborg
Hur? 1920-talstema.

Framskjutet datum och stängd anmälan tills vidare

På grund av att Coronaviruset fortsätter att sprida sig med hög fart har vi beslutat att skjuta fram 20-årsjubileumet, som var planerat att äga rum den 27 mars. Detta är givetvis otroligt tråkigt men i och med att detta är en ny situation som vi inte vet hur den utvecklar sig väljer vi att ta det säkra före det osäkra.

Har du anmält dig behöver inte göra någonting i nuläget. När ett nytt datum är spikat meddelar vi det och du kan då välja att avanmäla dig om datumet inte passar din kalender.

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till joakim.andersson@consid.se.

 Så här såg det ut i fjol när vi firade att vi blev 100 anställda:

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser